![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 6: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 270 Регистрация: 20.10.2014 Из: КИЇВ Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: m@$daY GE BLACK Имя: Саня ![]() |
власне проблема.
включається тільки 3 і задня. кажуть, що шестерня спідометра провалилася в кпп. можна якось дістати без знімання КПП??? на випадок, якщо потрібно міняти КПП - потрібно тільки від 1.8 бензин чи може бути і від інших? Сообщение отредактировал mister_X - Oct 31 2014, 15:22 |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 257 Регистрация: 19.06.2013 Из: Киев Спасибо сказали: 3 раз(а) Авто: Mazda 626 GF ![]() |
власне проблема. включається тільки 3 і задня. кажуть, що шестерня спідометра провалилася в кпп. можна якось дістати без знімання КПП??? на випадок, якщо потрібно міняти КПП - потрібно тільки від 1.8 бензин чи може бути і від інших? Не думаю что именно в этом причина. Нет, сливать масло, снимать и половинить...и тогда станет ясно, шестерня или по хуже... Передаточные числа надо знать и зубья шрусов чтобы были такие же. Лучше искать точно такую или двигатель+кпп |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 270 Регистрация: 20.10.2014 Из: КИЇВ Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: m@$daY GE BLACK Имя: Саня ![]() |
приïхав машиною додому. політ прекрасний за винятком другоï передачі. важко включається чи вибиває при переключенні. деколи взагалі нереально включити.
Варіанти??? |
![]() |
|
![]()
|
|
Все ж таки, шановні форумчани, ДЖЕК ПОТ ((
сьогодні зранку зміг включити тільки 3ю передачу, власне на ній і доїхав на СТО. Отож, як і очікувалося - шестерня впала в кпп... в понеділок ВСКРЫТИЕ ПОКАЖЕТ, що там на сьогоднішній день. на всякий випадок, напишіть вартість запчастин для щеплення (думаю, що за одно треба буде замінити ...) |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 8 Регистрация: 01.04.2014 Из: Львов Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 GD Имя: Йосип ![]() |
сцеплення десь 1500 грн з корзиною
Щоб не створювати ще одну тему,а то я свою коробку вже скривав витянув шестерню,тільки от в мене синхронізатор 5-ї тріснув і тепер не включажтся 5.Як думаєте коробка з GC и GD похожі?А то вислали всю 5-передачу а виявилось потім що це з старішої мазди,може синхронізатори одинакові? |
![]() |
|
![]()
|
|
привіт, Йосип
то Валєра сказав, що не підійдуть? а скільки ти дав за 5передачу? пс. а десь у Львові є готовйи до продажу комплект щеплення чи тільки під замовлення? |
![]() |
|
![]()
|
|
УРА!!!
![]() ![]() пару годин тому забрав машинку з сервісу. розібрали КПП, витягнули шестерню спідометра, навіть не одну , а дві ![]() ![]() ![]() отож, ціна питання: комплект щеплення 1500грн новий робочий циліндр 160грн зняття коробки, пошук шестерень та установка назад 700грн встановлення циліндра і прокачка, регулювання і тд 60грн отож, з "НА ПИВО" 2450грн дуже задоволений. викреслюю зі списку робіт цей важливий пункт. йду далі в плані налагодження здоров'я моєї японочки ![]() ![]()
Прикрепленные файлы
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 7 Регистрация: 13.11.2014 Из: Одесса Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 GC Имя: Алексей ![]() |
Спидометр работает ? и вообще работал ли он до этих проблем ?
|
![]() |
|
![]()
|
|
тепер працює, БО після заміни щеплення - за пару днів приїхала шестерня спідометра ))
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 8th August 2025 - 14:01 |