![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Здесь ведется обсуждение юридических вопросов, связанных как с покупкой, эксплуатацией и продажей автомобиля, так и с общением с нашими доблестными госорганами.
Название темы должно кратко описывать ее содержание.
Флуд и оффтоп запрещены!
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 82 Регистрация: 02.12.2010 Из: Чернівці Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 GD Имя: Любомир ![]() |
Привіт Всім.Потрібна порада.Стукнув я Вольво S60.Викликали ДАЇ,оформили протокол і так далі.Все нормально,але у мене не було страховки(не розказуйте,що треба було мати,сам знаю)У Вольво дві подряпинки на задньому бампері(він каже,що ще не працює парктронік).Одним словом:водій вольво хоче 6000грн.І ще одне-Вольво у кредиті,тому мабуть він має повне КАСКО.Порадьте,як бути далі!
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 359 Регистрация: 21.04.2009 Из: Киев Спасибо сказали: 72 раз(а) Авто: Mazda CX-7 Имя: Эдуард ![]() |
Якщо три дні пройшли, а водій продовжує спілкування з тобою - значить до страховоі він не звернувся. І вже не має різниці, з якоі причини. Чи кредитної, чи неоплаченої страховки.
Ваші шанси тепер значно зросли. Можете тепер просто "морозитись". Через тиждень він сам погодиться на Вашу пропозицію! Так як будь яка судова перспектива - це шлях в нікуди. Особливо на сумі спору в 3000-6000 грн. Сообщение отредактировал GRIG - Mar 23 2011, 11:23 Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 82 Регистрация: 02.12.2010 Из: Чернівці Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 GD Имя: Любомир ![]() |
Якщо три дні пройшли, а водій продовжує спілкування з тобою - значить до страховоі він не звернувся. І вже не має різниці, з якоі причини. Чи кредитної, чи неоплаченої страховки. Ваші шанси стали значно зросли. Можеш тепер просто "морозитись". Через тиждень він сам погодиться на Вашу пропозицію! Можливо-звернувся,і отримає бабки+візьме у мене пару гривень! ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 359 Регистрация: 21.04.2009 Из: Киев Спасибо сказали: 72 раз(а) Авто: Mazda CX-7 Имя: Эдуард ![]() |
Можливо-звернувся,і отримає бабки+візьме у мене пару гривень! ![]() Ні, це не можливо. Якщо ти йому даси гроші, то напевно лише проти розписки, зякої буде слідувати, що претензій більше немає. Коли до тебе надійде вимога зі страхової - то так розписка стане приводом для карноі справи стосовно шахрайства. Це факт, зрозумілий навіть шахраю. Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
ОК!Всім дякую!Зараз їду в пологовий буд. ввечері ще поспілкуємось!До речі -я став батьком.Хлопчик-3500гр,56см.УРА!
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Маздаклаббер Сообщений: 726 Регистрация: 12.12.2007 Из: Киев Спасибо сказали: 53 раз(а) Авто: Сузуки ГВ Имя: Олег ![]() |
ОК!Всім дякую!Зараз їду в пологовий буд. ввечері ще поспілкуємось!До речі -я став батьком.Хлопчик-3500гр,56см.УРА! ![]() за пацана поздравляю! с остальным разгребешься. -------------------- Коллективная глупость, возрастом в несколько сот лет и старше, называется традицией и заслуживает уважения.
Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 8th August 2025 - 15:53 |