![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 3: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум ]]>Mazda Buy/Sale]]> !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 538 Регистрация: 09.03.2010 Из: Leopolis Спасибо сказали: 87 раз(а) Авто: Mazda 6 Gh Имя: Дмитро ![]() |
Думаю ,що ця інформація стане в пригоді комусь,бо патрубки в даній маделі роздуваються через потрапляння на нього масла з-під клапанної кришки-хвороба 323F ba!!!!!!! Недавно виявив неприємну річ,верхній патрубок радіатора "роздувся" в місці його прикріплення до мотора
![]() ![]() Відкручуэмо болти зображені на фото,щоб зняти опору радіатора і покращити доступ !!!! Знімаєм кришку радіатора,вилучаємо охолоджуючу рідину з розширювального бачка і заливної горловини радіатора,я це робив шприцем 20 мл і трубками від крапельниць ![]() , ![]() Впевнившись ,що вилучено ,те що можна вилучити через ці отвори,від*єднуємо патрубок зі сторони радіатора і зливаємо залишок рідини .Знімаємо патрубок і приміряємо з купленим ![]() Різниця позначена 1 і 2,але це не суттєві вдмінності ,що не вплинуть на їх функцію!!!Приєднуємо новий патрубок,затискаємо хамути,заливаєм охолоджуючу рідину,цього,я думаю,описувати не треба!!Результат ![]() Ціна нового патрубка 48 грн+8грн 2 хамута=56грн, але,зрештою,вирішувати вам!!! Сообщение отредактировал yakuza - May 15 2011, 23:01 -------------------- Силён не тот, кто может себе много позволить, а кто может от многого отказаться.
Даже если ты один против всех, это не значит что ты не прав... |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 7,132 Регистрация: 04.01.2011 Из: ua Спасибо сказали: 626 раз(а) Авто: mps 6 Имя: Miha ![]() |
А в раене радиатора шланг о дифузор не касается (в смысле не трется) ?
-------------------- Тяжелее жить становится всё легче и легче… |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 538 Регистрация: 09.03.2010 Из: Leopolis Спасибо сказали: 87 раз(а) Авто: Mazda 6 Gh Имя: Дмитро ![]() |
А в раене радиатора шланг о дифузор не касается (в смысле не трется) ? Шланг торкається,але не треться!!!!Ти теж подумуєш про заміну???? -------------------- Силён не тот, кто может себе много позволить, а кто может от многого отказаться.
Даже если ты один против всех, это не значит что ты не прав... |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 5th May 2025 - 23:20 |