Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 3: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !

Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!

> Mazda 3: Кнопки склопідйомників, не реагує на кнопки з водійського місця.
Kapi
сообщение Jul 21 2011, 17:17
Сообщение #1

Из: Львів

Спасибо сказали: 66 раз(а)

Знімав клему плюсову з акумулятора. Не знаю чи в результаті знімання клеми чи ні, але точно після знімання клеми перестали працювати склопідйомники. Вчора знімав кему, согодні помітив що не працюють. Тобто вони працюють, піднімаються і опускаються. Але з водійського місця, з 4 кнопок, які відповідають за 4 склопідйомники працює лише одна водійська кнопка, на всі решту - не реагує. А якщо жати кнопки з місць переднього і задніх пасажирів - то все працює нормально. Як поправити?
Дякую.
Go to the top of the page
Вставить ник Kapi в ответ
+Quote Post

Start new topic
Ответов
Kapi
сообщение Jul 21 2011, 19:42
Сообщение #2

Из: Львів

Спасибо сказали: 66 раз(а)

зробив. Тримав десь секунд 6-7. було чути один щолчок. Тепер з водійського місця все відкриває і закриває.
Але от розчарувало інше, історія прикра, але розкажу.
В мене, точніше в мого тата, ця машина (mazda3) всього на всього 2 тижні. До того років 10 мали таврії, дві штуки, універсал і хетчбек. Так от, ми до них ставилися не дуже обережно, ну як не ганяли і не вбивали звичайно, виріс я вже з того. Мили не часто, не доглядали і не звертали уваги на різні царапини на кузові. На першій таврії, були царапини довжиною в цілий кузов, от так весь бік поцарапани починаючи з переднього і до заднього крила, схоже ключом або монетою, в районі якраз що руки дістають, на рівні дверної ручки. Знали, що хтось спеціально царапає і догадувалися хто, але було все рівно так як таврія. Після неї була друга, зелена, вже більше доглядали, я мив в салоні і ззовні, міняв лампочки, заливав рідину омивача скла, одним словом піклувався. На ній також ті царапини з'являлися по цілому кузові, одна, потім друга, третя, четверта, процарапані до самого металу, що аж під пальцями відчувалось. Було обідно, але списували на те шо таврію не шкода.
І осі два тижні як нову машину маємо, сьогодні, от щойно мию, бачу перша царапина.... по цілому кузові, точнісінько такаж як і на попередніх машинах... Мазду3 вже дуже шкода, настрій зразу пропав... І головне спіймати на гарячому дуже важко..
Я думаю ця заполірується, але знаю що будуть нові.
Можливо щось порадите?

Сообщение отредактировал Kapi - Jul 21 2011, 19:45
Вставить ник Kapi в ответ
+Quote Post
OIN
сообщение Jul 25 2011, 08:32
Сообщение #3

Из: Харьков

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Цитата(Kapi @ Jul 21 2011, 20:42 ) *
зробив. Тримав десь секунд 6-7. було чути один щолчок. Тепер з водійського місця все відкриває і закриває.
Але от розчарувало інше, історія прикра, але розкажу.
В мене, точніше в мого тата, ця машина (mazda3) всього на всього 2 тижні. До того років 10 мали таврії, дві штуки, універсал і хетчбек. Так от, ми до них ставилися не дуже обережно, ну як не ганяли і не вбивали звичайно, виріс я вже з того. Мили не часто, не доглядали і не звертали уваги на різні царапини на кузові. На першій таврії, були царапини довжиною в цілий кузов, от так весь бік поцарапани починаючи з переднього і до заднього крила, схоже ключом або монетою, в районі якраз що руки дістають, на рівні дверної ручки. Знали, що хтось спеціально царапає і догадувалися хто, але було все рівно так як таврія. Після неї була друга, зелена, вже більше доглядали, я мив в салоні і ззовні, міняв лампочки, заливав рідину омивача скла, одним словом піклувався. На ній також ті царапини з'являлися по цілому кузові, одна, потім друга, третя, четверта, процарапані до самого металу, що аж під пальцями відчувалось. Було обідно, але списували на те шо таврію не шкода.
І осі два тижні як нову машину маємо, сьогодні, от щойно мию, бачу перша царапина.... по цілому кузові, точнісінько такаж як і на попередніх машинах... Мазду3 вже дуже шкода, настрій зразу пропав... І головне спіймати на гарячому дуже важко..
Я думаю ця заполірується, але знаю що будуть нові.
Можливо щось порадите?

Тем кто это делает нужно руки откручивать (мягко выразился)
Вставить ник OIN в ответ
+Quote Post

Сообщений в этой теме

Reply to this topicStart new topic