![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,197 Регистрация: 06.07.2007 Из: Украина, Львов Спасибо сказали: 187 раз(а) Авто: Ford Bronco, 3 MPS AWD ![]() |
В пятницю 16квітня Маздовка. Збираємося на 18-30 біля готелю на Геліконі.
Якщо в когось є пропозиції по іншому розміщенні пишіть у цю тему. -------------------- Кто ты, определяет то что ты сделал, тк человека судят по поступкам...
Все умирают, ето не важно, важно лиш то что ты сделаеш до етого... |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 117 Регистрация: 02.02.2010 Из: Львов Спасибо сказали: 10 раз(а) Авто: Samara hanseat 5d Имя: Михаил ![]() |
хлопці я без мазди і мені там ловити нічого, але так вот на то все дивлюсь - ну дуже вже Вам тяжко зібратись (Андрій - згадай зиму, підтримати/повозити Миколая тільки Ти і я зібрались)
І до чого тут Гелікон - він вже дилером Мазди давно не є. На крайняк підтримайте оф мазду на Липинського - тусаніть на парковці Ніко чи Фоксмарту - вроді норм як на мене і як каже Андрій - всі +/- будуть в однакових умовах і нащо вам організатор? домовтесь тут пару чоловік хоча б, мол їдем! думаю як збереться хоч три машини - вже цікаво буде поспілкуватись) галичани-галичани.... як діти, аж встидно), хоч мазду купляй) |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
хлопці я без мазди і мені там ловити нічого, але так вот на то все дивлюсь - ну дуже вже Вам тяжко зібратись (Андрій - згадай зиму, підтримати/повозити Миколая тільки Ти і я зібрались) І до чого тут Гелікон - він вже дилером Мазди давно не є. На крайняк підтримайте оф мазду на Липинського - тусаніть на парковці Ніко чи Фоксмарту - вроді норм як на мене і як каже Андрій - всі +/- будуть в однакових умовах і нащо вам організатор? домовтесь тут пару чоловік хоча б, мол їдем! думаю як збереться хоч три машини - вже цікаво буде поспілкуватись) галичани-галичани.... як діти, аж встидно), хоч мазду купляй) Тааак Міша - це правда зібрати когось дуже важко, Миколай тому підтвердження (правда ще Дімич рвався допомогти, але був в той час на ремонті). Однак, на рахунок зустрічей, ти тут чуток не прав, щоб збиратися не обов'язково мати мазду, для прикладу в Києві Селенка на Ярісі їздить, але все одно є активним маздаклабером, так що їзди ти хоч на Москалю - але на зустрічі приїзджай (якщо є бажання і вони все ж таки будуть). А організатор потрібен все ж таки як на мене. Треба ж комусь кординувати діяльність Львівських клаберів, а то і дійсно ніколи нікого не збереш. Ідея з парковкою Ніко чо Фоксмарту мені подобається. (Збиралися раніше на Геліконі, тому що там Славік працює, дилерство тут ні до чого). -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 117 Регистрация: 02.02.2010 Из: Львов Спасибо сказали: 10 раз(а) Авто: Samara hanseat 5d Имя: Михаил ![]() |
Тааак Міша - це правда зібрати когось дуже важко, Миколай тому підтвердження (правда ще Дімич рвався допомогти, але був в той час на ремонті). Однак, на рахунок зустрічей, ти тут чуток не прав, щоб збиратися не обов'язково мати мазду, для прикладу в Києві Селенка на Ярісі їздить, але все одно є активним маздаклабером, так що їзди ти хоч на Москалю - але на зустрічі приїзджай (якщо є бажання і вони все ж таки будуть). А організатор потрібен все ж таки як на мене. Треба ж комусь кординувати діяльність Львівських клаберів, а то і дійсно ніколи нікого не збереш. Ідея з парковкою Ніко чо Фоксмарту мені подобається. (Збиралися раніше на Геліконі, тому що там Славік працює, дилерство тут ні до чого). Андрій, погодся, тусуватись на свому ретро-карі серед мазд глуповато) Ідея Гопака - зачетно! А ще краще, якщо банда невелика на поч вул Рубчака є кабачок Десна вроді там теж правильний шашлик, достойна атмосфера і приємна ціна Тільки парковка маленька, але так як вас небагато - то як варіант) |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 24th June 2025 - 20:29 |