![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() |
![]()
|
|
![]() хочу мир... Группа: MAZDAвод Сообщений: 9,699 Регистрация: 10.07.2008 Из: Днепр Спасибо сказали: 543 раз(а) Авто: Mazda 6 BLACK Имя: Геннадий ![]() |
На школьных каникулах собираемся семьёй посетить Львов с экскурсиями.
Подскажите пожалуйста, куда интереснее всего будет сходить в течении недели и где жить (минигостинницы, отели и т.д. - не космос)? Где остановиться, центр или нет - не знаю. Квартира отпадает . Сообщение отредактировал StaF - Sep 29 2011, 08:36 -------------------- |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() хочу мир... Группа: MAZDAвод Сообщений: 9,699 Регистрация: 10.07.2008 Из: Днепр Спасибо сказали: 543 раз(а) Авто: Mazda 6 BLACK Имя: Геннадий ![]() |
Львовяне, дайте наколочки на хорошие кафешки и ресторанчики.
-------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Львовяне, дайте наколочки на хорошие кафешки и ресторанчики. Пишу кафешки які є середніми по цінах і будуть цікаві як дорослим так і дітям: 1. Вероніка (кондитерська) 2. Масонська ложа (без клубної картки на 90% знижку краще не заходити) (в мене є) 3. Криївка 4. Дім легенд 5. Лівий берег 6. Гасова Лямпа 7. Мазох кафе (краще іди без дітей) 8. 7 поросят 9. Казанова (краще без дітей) 10. Під Клепсидрою (Дзига) 11. Італійський дворик 12. Золотий дукат (кафе-кондитерська) 13. Майстерня шоколаду (рай для дітей) 14. Жидівська кнайпа 15. Фешн клаб 16. Купол та є ще багато різних і цікавих кафешок, я написав тільки ті в яких я був та які мені подобаються, різні суші-бари та ресторани звичайні є і в Дніпрі. ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 211 Регистрация: 01.05.2008 Из: Львів Спасибо сказали: 8 раз(а) Авто: А.шоха... ![]() |
Пишу кафешки які є середніми по цінах і будуть цікаві як дорослим так і дітям: 1. Вероніка (кондитерська) 2. Масонська ложа (без клубної картки на 90% знижку краще не заходити) (в мене є) 3. Криївка 4. Дім легенд 5. Лівий берег 6. Гасова Лямпа 7. Мазох кафе (краще іди без дітей) 8. 7 поросят 9. Казанова (краще без дітей) 10. Під Клепсидрою (Дзига) 11. Італійський дворик 12. Золотий дукат (кафе-кондитерська) 13. Майстерня шоколаду (рай для дітей) 14. Жидівська кнайпа 15. Фешн клаб 16. Купол та є ще багато різних і цікавих кафешок, я написав тільки ті в яких я був та які мені подобаються, різні суші-бари та ресторани звичайні є і в Дніпрі. ![]() в Фешн краще без діток...))))..дрес-код присутній)) |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 29th July 2025 - 20:38 |