![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,197 Регистрация: 06.07.2007 Из: Украина, Львов Спасибо сказали: 187 раз(а) Авто: Ford Bronco, 3 MPS AWD ![]() |
В пятницю 16квітня Маздовка. Збираємося на 18-30 біля готелю на Геліконі.
Якщо в когось є пропозиції по іншому розміщенні пишіть у цю тему. -------------------- Кто ты, определяет то что ты сделал, тк человека судят по поступкам...
Все умирают, ето не важно, важно лиш то что ты сделаеш до етого... |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,197 Регистрация: 06.07.2007 Из: Украина, Львов Спасибо сказали: 187 раз(а) Авто: Ford Bronco, 3 MPS AWD ![]() |
Я бачу таки треба буде як час вільний буде зайнятися... сподіваюся цього місяця вдасться.
-------------------- Кто ты, определяет то что ты сделал, тк человека судят по поступкам...
Все умирают, ето не важно, важно лиш то что ты сделаеш до етого... Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Я бачу таки треба буде як час вільний буде зайнятися... сподіваюся цього місяця вдасться. Тааак, цього місяця нічого не вийшло (та і як і минулого і поза минулого і поза, поза....) Пропоную 01.11.11р. в 18,00 год. чекаю на відгуки стосовно дати і часу проведення, а також пропозиції стосовно місця проведення. Вимоги до місця проведення: 1. кафе (бар) де продається б/а пиво 2. ціни - середні по Львову (не космос) 3. +/- центр міста (оскільки всі з різних районів, щоб нікого не ущемляти) (Ваня (Атлон) соррі до Миколаєва все буде далеко ![]() 4. парковка, або місце для парковки біля кафешки, або десь не далеко. Вимоги до учасників Львівської маздовки: 1. Бажано з'явитися всім (хоча б перший раз) 2. краще на машинах (щоб потім впізнавати на дорогах) 3. хороший настрій 4. різні теми для обговорення придумувати 5. хороші знати анекдоти, або життєві історії. Список учасників викладати тут !!! Тільки не спіть !!! Місця проведення: 1. кафешка на Чорновола 2. Мс Дональдс (Липинського) на голосування !!!!! Список: 1. Андрій_Бо (99,9 % буду) 2. Atlon (90% що буде) 3. veresen (буде на 18,30 год.) 4. Vkfm (90% буде якщо в центрі) 5. Kapi (вагається) 6. Sergij777 (хоче приїхати, але це ще не означає що буде) 7. RomanSvit (буде) 8. Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Oct 31 2011, 12:57 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 40 Регистрация: 26.01.2011 Из: Lviv Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Mazda 323 S BA 1.3 1996 Имя: Павло ![]() |
Пропоную 01.11.11р. в 18,00 год. чекаю на відгуки стосовно дати і часу проведення, а також пропозиції стосовно місця проведення. Я за, буду, але до 18:30 на роботі. Б/А пиво як резинова баба, а от кави я б попив. Але я тут рідко, так що якщо що, то стукайте в ПП. П.С. Може створити мазда клуб львів ? Сообщение отредактировал veresen - Oct 27 2011, 16:47 |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 24th June 2025 - 04:50 |