![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Суть благодійної акції "МИКОЛАЙ про тебе не забуде!"
Всі небайдужі до чужого горя львів'яни приносять на Фабрику св.Миколая (Палац Мистецтв, вул.Коперника) допомогу у вигляді солодощів, книжок, грошей і т.д. (див. флаєр). Волонтери св.Миколая доставляють дані подарунки дітям із бідних та неблагополучних сімей. Суть проблеми полягає в тому що дані подарунки потрібно розвести до даний дітей, звісно транспорту немає і грошей на транспорт немає. Прохання до одноклубників із Львова та околиць допомогти волонтерам доставити дані подарунки своїми Маздальотами. Я вже записався в добровольці (пригадаємо, що добрі справи повертаються в кратному розмірі). Період доставки подарунків в суботу 18.12.10р. з 16,00 год. до 22,00 год. P.S. на допомогу відгукнувся автоклуб "4х4", що ми гірші за них ????? -------------------- |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Цього року знову стартувала дана доброчинна акція.
Суть її не міняється. Потрібні машини (безвоздмездно) !!!! Час на доставку волонтерів із подарунками вечір 18.12.11р. Хто хоче зробити добру справу для людей які дійсно цього потребують і яким не так повезло як нам із вами ЗАПИСУЙТЕСЬ сюди. Можете підключити до акції і своїх родичів, друзів чи знайомих. Деталі Тут ]]>http://www.mykolaj.com.ua/site/]]> і тут ]]>http://vkontakte.ru/club5543662]]> Список доброчинців будемо формувати тут: 1. ![]() 2. carsolutions - знову ж таки другий раз 3. jzk 4. Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Dec 16 2011, 09:06 -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 32 Регистрация: 26.02.2009 Из: Львів Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: mazda 3 AT HB ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
Я готовий поїздити. А можна детальніше, скільки годин їздити і коли починати? Минулого року я і carsolutions (Міша) їздили десь від 18-19,00 год. до 22-23,00 год. (точно вже не пам'ятаю) Тобто роботи на 2-3 годинки. Береш волонтерів (3-4 чол.) грузиш в багажник 5-10 мішків із подарунками, береш маршрут і їдеш. Доїзджаєш до місця призначення, висаджуєш всіх і повертаєшся назад. І знову те ж саме. Я минулого року їздив на Брюховицьку, Мазепи і здається все (а то не пам'ятаю вже точно). Якщо не має в когось можливості поїздити, а допомогти хочеться можете просто відвезти допомогу в палац мистецтв (на Коперника). Приймається все солодощі, канцтовари, іграшки і т.д. (окрім одягу) -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 32 Регистрация: 26.02.2009 Из: Львів Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: mazda 3 AT HB ![]() |
Минулого року я і carsolutions (Міша) їздили десь від 18-19,00 год. до 22-23,00 год. (точно вже не пам'ятаю) Тобто роботи на 2-3 годинки. Береш волонтерів (3-4 чол.) грузиш в багажник 5-10 мішків із подарунками, береш маршрут і їдеш. Доїзджаєш до місця призначення, висаджуєш всіх і повертаєшся назад. І знову те ж саме. Я минулого року їздив на Брюховицьку, Мазепи і здається все (а то не пам'ятаю вже точно). Якщо не має в когось можливості поїздити, а допомогти хочеться можете просто відвезти допомогу в палац мистецтв (на Коперника). Приймається все солодощі, канцтовари, іграшки і т.д. (окрім одягу) Ок, я з вами. Телефон кинув в ПМ. |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 6th August 2025 - 00:02 |