![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
В этот разделе обсуждается помощь клуба тем, кому она необходима.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 519 Регистрация: 21.06.2007 Из: Киев, пр. Победы Спасибо сказали: 30 раз(а) Авто: the best in the world Mazda 3 2.0 sport Имя: Юлия ![]() |
В Киеве стать донором крови очень сложно. Донором адресно - то есть Вы конкретно для кого-то хотите сдать кровь. Если Вам все равно для кого - пожалуйста, Ваша кровь попадает в базу крови, а потом ее покупают нуждающиеся. Убедилась на личном опыте. Посему хочу написать перечень отказов, как из анкеты так и неанкетированых, но о которых вы, как добропорядочный гражданин в приятной беседе сообщаете при приеме заявки. Сразу напишу, что все доноры, а так же те, кому отказали либо чью кровь потом забраковали, попадают в базу данных доноров.
Теперь перенабираю анкету донора (отсканить не могу - очень мелкий шрифт и бумага атас - сканер сказал нет). В начале идет ознакомление со статьями закона о лжи. Я этого не понимаю, ведь мою кровь в любом случае проверяют на все болезни и вирусы, и если она непригодна - ее в любом случае отбракуют. И главное - это ведь безплатно, за сдачу крови добровольно ведь ничего не платят и даже не кормят, как раньше... Бред. Далее: Я ніколи раніше не хворів і не хворію зараз на: 1. Сифіліс 2.ВІЛ\СНІД 3.Інфекційні гепатити 4.Туберкульоз, бруцельоз, туляремію, токсоплазмоз, малярію 5.Інфаркт міокарда, ревмокардит, вади серця 6.Онкозахворювання 7.Вразкову хворобу шлунка та дванадцятопалої кишки 8.Хвороби нирок, печінки 9.Розлади психіки та поведінки 10. Хвороби нервової системи 11 Бронхіальну астму та алергічні захворювання Протягом останнього місяця не хворів на ГРВІ та грип Травм голови та хребта не було протягом останніх 5 років. Протягом останніх 48 годин не вживав алкоголь та інші психоактивні речовини Не займаюсь наданням сексуальних послуг за плату, не вступаю у статеві стосунки з малознайомими особами без презервативу, не схильний(а) до частої зміни статевих партнерів. не знаходжусь на обліку з приводу ВіЛ-інфекції.Не маю статевих або шприцевих контактів із ВІЛ-інфікованими. Протягом останнього місяця не приймав психотропних лікарських препаратів. Мене не турбують: кашель, утрата ваги, збільшення лімфатичних вузлів, пітливість, озноби, кровотечі, головні болі та сонливість, швидка стомлюваність, розлади шлунково-кишкового тракту, болі у суглобах, герпетична інфекція. Інформований про те, що мою кров буде обстежено на ВІЛ\СНІД, гепатити, сифіліс. Наступний додаток: 1 Як себе почуваєте? Добре? 2.Чи є у вас зараз температура, болі в горлі, простуда, респіраторні захворювання, ангіна? 3.Чи вживали Ви протягом останніх 4-х годин їжу? 4.Чи вживали Ви протягом останніх 48-ми годин алкоголь? 5.Чи видаляли Вам зуб протягом останніх 10-ти днів 6.Чи приймали Ві протягом останнього місяця ліки? Які? 7.Чи проводилися Вам щеплення? 8. Чи спостерігаєтесь ви зараз у лікаря? Протягом останнього року: Чи проколювали вам вуха? Чи робили Вам акупунктуру? Чи робили Вам татуювання, пірсинг? Протягом останніх 6 місяців: Чи отримували ви трансфузії компонентів в крові або препаратів плазми? Чи були у вас хірургічні втручання? Чи були Ви у контакті з хвори мна гепатит, СНІД, інші венеричні хвороби? Протягом останніх 2-х тижнів Чи робили Вам ін'єкції луків? Чи спостерігаеється у вас: 1. Втрата ваги? 2.Нічна пітливість? 3.Запаморочення? 4.Чи були у вас поїздки за кордон протягом останніх 3-х років? Назвіть країну 5. Чи здавали ві кров або компоненти? Вкажіть дату останнього здавання крові або її компонентів 6.Чи були усунення від донорства? Вкажіть дату та причину усунення 7. Чи знаходилися Ви на диспансерному обліку? 8.Якщо так, то в якому диспансері, поліклініці Додатково для жінок 1.Чи вагітні ви зараз та чи була вагітність протягом останніх 6 тижнів 2. Термін останньої менструації (не менш ніж 5 днів після останньої) Также нельзя за сутки перед сдачей крови кушать острую пищу, цитрусовые, клубнику и другие продукты, способнрые вызвать аллергию. Еще очень часто отказывают по причине "рыхлости вен", "невозможности прощупать вену". Изначально мне по этой причине хотели отказать, но я ответила, что кровь то из вены у меня на анализы берут нормально, я родила ребенка -а без аналдиза крови сей процесмс невозможен. Главное быть уверенным в себе и знать, что К СОЖАЛЕНИЮ, ГЛАВНОЕ НЕ ТО, ЧТО Я ДЕЛАЮ БЛАГО, А ТО, ЧТО Я НАСТАИВАЮ НА ЭТОМ! Безумно страшно становиться от того, что в нашей стране деньги делаются даже на крови, в полном смысле этой фразы!! Сообщение отредактировал Tanda - Dec 9 2011, 22:05 -------------------- ![]() Спасибо сказали:
Skiw, |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: Маздаклаббер Сообщений: 6,105 Регистрация: 30.03.2009 Из: Київ Спасибо сказали: 528 раз(а) Авто: Mazda 3 2.0 IPM Имя: Андрей ![]() |
Yury, абсолютно согласен.
Tanda, вопросы задают как минимум чтоб: 1. не тратить на Вас время и ресурсы. 2. с заботой о Вашем здоровье. 3. заботясь о персонале. -------------------- ...Команданте Ярош! Красно-черные крылья.
Огненная ярость, зимняя герилья. Люто ветер вторит: страху-мараторий, Дозор несет высотно небесная сотня... |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 5th August 2025 - 08:58 |