![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Здесь ведется обсуждение юридических вопросов, связанных как с покупкой, эксплуатацией и продажей автомобиля, так и с общением с нашими доблестными госорганами.
Название темы должно кратко описывать ее содержание.
Флуд и оффтоп запрещены!
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Якщо повторююсь в темі - СОРРІ.
Переглядав форум - подібних тем не бачив --------------------------------------------------- Тепер по-суті: у Львові зараз дуже багато машин їздять на польській реєстрації (ПР). перечитував різні форуми - однак законність їзди на ПР всі пишуть "я так їзджу", "мені казали", "я чув" і т.п. ніхто не має чіткого посилання на закони та підзаконні акти. Знову ж таки, я чув, що можна їздити на ПР однак кожні 10 днів необхідно пересікати кордон. Мені зараз пропонують зробити документи що кордон пересікати потрібно раз на рік. Ніколи про таке не чув !!! Чи є на форумі компетентні люди які можуть дати консультацію із посиланнями на закони ??? Наперед вдячний за відповіді. -------------------- |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 788 Регистрация: 05.12.2010 Из: Ровно Спасибо сказали: 33 раз(а) Авто: Mazda 929/1987 2.2i automat ![]() |
Мене також дуже цікавить дане питання. Також намагався дізнатися законність такої експлуатації авто, але крім переконань людей що виробляють документи та приганяють авто, інших джерел які підтверджують законність знайти не вдалося.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 29th July 2025 - 14:35 |