![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 3: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум ]]>Mazda Buy/Sale]]> !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 538 Регистрация: 09.03.2010 Из: Leopolis Спасибо сказали: 87 раз(а) Авто: Mazda 6 Gh Имя: Дмитро ![]() |
Думаю,що дана тема буде корисною для власників 323f в кузові BA,які стали жертвою свого sportstyle тому більшість з наших машинок побували в ДТП,звідси і проблеми з ременями безпеки!!!Моя машинка не стала винятком ,ремінь пасажира не витягувався .Є проблема,отже треба її вирішувати!!!Приступим.Для кращого доступу знімаю пасажирське крісло,описувати не буду.Тепер знімаю пластикові пороги,кріпляться кліпсами(1.2.3.4)
![]() а також пластикові панелі ,що кріпиться кліпсою ![]() знімаю клеми з акамулятора, тепер відкрутивши два болта і барабан з ременем в наших руках.Бачим піропатрон від якого ми від*єднали проводки,в мене він вже вистрілив ![]() Подальші наші дії залежить від проблеми з якими ми стикнулись.Якщо ремінь не витягується ,тоді наша уваго прикована до цеї сторони ![]() Знімаєм заглушку5 і бачимо таку картину ![]() винна в заклинюванні пружина 14 ,яку і треба спробувати відрегулювати,в мене получилось!!!!! Якщо ж реміні не скручується тоді наша уваго прикована до цеї сторони ![]() щоб зняти кожух треба висведлити дві закльопки 6і8,які потім заміним на шурупи,і витягнути втулку10 ![]() Перед нами така картина ![]() Перед тим ,як зняти кришку 11 і добратись до ![]() раджу спробувати прокрутити серцевину 12,якщо вона крутиться туго,тоді залишиться лише накрутити спіраль вставивши викрутку в отвір 9,попередньо розмістивши кришку на посаточне місце і припіднявши її,щоб коли ми накрутимо це ![]() всигнути закрити кришку.Ось і все ,перевіряємо і збираємо !!!! ![]() Сообщение отредактировал yakuza - May 21 2012, 22:34 -------------------- Силён не тот, кто может себе много позволить, а кто может от многого отказаться.
Даже если ты один против всех, это не значит что ты не прав... |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 538 Регистрация: 09.03.2010 Из: Leopolis Спасибо сказали: 87 раз(а) Авто: Mazda 6 Gh Имя: Дмитро ![]() |
Здається,що нема,але можу помилятись
![]() -------------------- Силён не тот, кто может себе много позволить, а кто может от многого отказаться.
Даже если ты один против всех, это не значит что ты не прав... |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 4th May 2025 - 13:28 |