Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 3: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !

Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!

> mazda 3: кріплення бамперу, бокова салазка
Kapi
сообщение May 29 2012, 13:29
Сообщение #1

Из: Львів

Спасибо сказали: 66 раз(а)

Хай!
Постійно відщолкує передній бампер з боку водія, а саме його бокове кріплення до переднього крила. Ось так це виглядає
]]>http://piccy.info/view3/3072984/eab6e2c9f9...77f50cfdc5/800/]]> (зверху є можливість збільшувати розширення для кращої видимості)
Для кріплення бамперу потрібна "салазка", (біла, та що за бампером на фото), так як в тій що зараз стоїть з трьох зубців залишився лише один. Отвори на бампері під зубці "салазки" теж не "першої свіжості", вони якісь всі погнуті, покручені, і дуже легко гнуться, а останній отвір взагалі обірваний (на фото видно)
Запитання:
1) Який номер деталі, тої "салазки", чи як вона правильно називається? Приблизна ціна? Можливо хто продає - пропонуйте.
2) Яка ваша думка поможе нова "салазка" втримати бампер на місці при умові, що кріплення в ньому вже не "першої свіжості"?
3) Що можна придумати для кріплення, якщо все таки нова "салазка" вже не допоможе?
дякую!

Сообщение отредактировал Kapi - May 29 2012, 13:30
Go to the top of the page
Вставить ник Kapi в ответ
+Quote Post

Start new topic
Ответов
Kapi
сообщение May 30 2012, 16:15
Сообщение #2

Из: Львів

Спасибо сказали: 66 раз(а)

та і у мене не вивалюється, це на фото я його рукою відтянув. Пошукаю у нас на розборках ту направляючу, якщо ні то прийдеться брати нову.
Вставить ник Kapi в ответ
+Quote Post
ser_zh
сообщение May 30 2012, 16:43
Сообщение #3

Из: Винница

Спасибо сказали: 186 раз(а)

Цитата(Kapi @ May 30 2012, 17:15 ) *
та і у мене не вивалюється, це на фото я його рукою відтянув. Пошукаю у нас на розборках ту направляючу, якщо ні то прийдеться брати нову.

Заменой направляющей вопрос не решится, ИМХО, надо восстановить ушки бампера, тем более одно уже оторвано...
Вставить ник ser_zh в ответ
+Quote Post

Сообщений в этой теме

Reply to this topicStart new topic