![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 3: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум ]]>Mazda Buy/Sale]]> !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,116 Регистрация: 20.08.2009 Из: Красилів Спасибо сказали: 86 раз(а) Авто: Mazda 323F (BA) Z5 Имя: Ярослав ![]() |
всі знають про проблему затирання бокового скла на БАхах, я вирішив почистити бархат якиє є на уплотнітєлі, но в деяких місцях він витертий майже до пластика, що тепер робити з уплотнітєльом, новий стоїть як болід F1, МОЖЛИВО Є АЛЬТЕРНАТИВА, ХТО ЯК ВИРІШУЄ ЦЕ ПИТАННЯ
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 321 Регистрация: 22.06.2012 Из: Чернигов Спасибо сказали: 20 раз(а) Авто: Mazda 323 F ba Имя: Артём ![]() |
В том то и дело что её нельзя никак переместить,надо крепление или гнуть или переваривать крепеж(не знаю почему так оно)... Просто интересно у всех так?Думаю немного по другому сделать. Направляющюю нужно сдвигать ту что под зеркалом.
Сообщение отредактировал Temich - Sep 8 2012, 09:44 |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 320 Регистрация: 19.08.2011 Из: Моршин Спасибо сказали: 14 раз(а) Авто: Mazda 323f BA Z5 Имя: Тарас ![]() |
В том то и дело что её нельзя никак переместить,надо крепление или гнуть или переваривать крепеж(не знаю почему так оно)... Просто интересно у всех так?Думаю немного по другому сделать. Направляющюю нужно сдвигать ту что под зеркалом. 100% Аналогічна ситуація. Розбирав, чистив... Думав тільки в мене так...(скло торкається бархату, хоча який там бархат....)+ у мене скло має люфт (порівняно з пасажирським)... Панове! Як будете проводити операції з склом, гляньте і підкажіть чи можна ліквідувати люфт. (читав на форумі що можна регульнути, тільки як це зробити і де саме - ніслова...) |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 7,132 Регистрация: 04.01.2011 Из: ua Спасибо сказали: 626 раз(а) Авто: mps 6 Имя: Miha ![]() |
100% Аналогічна ситуація. Розбирав, чистив... Думав тільки в мене так...(скло торкається бархату, хоча який там бархат....)+ у мене скло має люфт (порівняно з пасажирським)... Панове! Як будете проводити операції з склом, гляньте і підкажіть чи можна ліквідувати люфт. (читав на форумі що можна регульнути, тільки як це зробити і де саме - ніслова...) Если люфт при открытом окне- то никак. При закрытом окне- подлежит регулировке. -------------------- Тяжелее жить становится всё легче и легче… |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 320 Регистрация: 19.08.2011 Из: Моршин Спасибо сказали: 14 раз(а) Авто: Mazda 323f BA Z5 Имя: Тарас ![]() |
Если люфт при открытом окне- то никак. При закрытом окне- подлежит регулировке. ее.... напів відкрите вікно, трясеться, дрібізжить,вібрує при їзді на нерівній дорозі..... Стою на місці, відкриваю дверку - є люфт (вікно підняте) - повторююсь у порівнянні з дверями пасажира..... От би зробити так як задні!!! - ні люфту, ні стуку, пофік яка дорога, навіть звук благородніший коли двері закриваєш ....ех... мечти..... З цитати зрозуміло що при піднятому склі, і наявності люфту - регулювання можливе??? Я правильно зрозумів??? Сообщение отредактировал Тарік - Sep 10 2012, 11:14 |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 7,132 Регистрация: 04.01.2011 Из: ua Спасибо сказали: 626 раз(а) Авто: mps 6 Имя: Miha ![]() |
З цитати зрозуміло що при піднятому склі, і наявності люфту - регулювання можливе??? Я правильно зрозумів??? да -------------------- Тяжелее жить становится всё легче и легче… |
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 28th June 2025 - 07:24 |