![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для свободного общения между посетителями форума по деловым вопросам, не касающимся основной тематики форума.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Флудить и оффтопить.
2. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
3. Использовать нецензурную лексику.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 286 Регистрация: 27.09.2009 Из: Киев Спасибо сказали: 14 раз(а) Авто: Mazda 6 ![]() |
Друзья посоветуйте струйный принтер для школьника . Хотелось бы 6-ти цветный, печатать в основном в черном цвете , но иногда чтоб можно было несколько фотографий распечатать.
Хотелось чтоб не было проблем с чипованием. С СНПЧ заморачиватся тоже не хотелось бы , т.к сразу слетаешь с гарантии, ну и мороки с ним вроде многовато воздух прокачивать и т.д. а супербольших объемов печати не планируется. Знаю что есть перезаправляемые картриджи, так вот хотелось в будующем может куить такие, заливать самому чернила. Бюджет до 150у.е плюс минус . Может кто-то что то подобное юзает. Заранее спасибо ! |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: Маздаклаббер Сообщений: 6,105 Регистрация: 30.03.2009 Из: Київ Спасибо сказали: 528 раз(а) Авто: Mazda 3 2.0 IPM Имя: Андрей ![]() |
Erion, це звичайно не моє діло, але я б зараз колоровий струменевий принтер не взяв) Може витратити гроші і купити ]]>лазерний кольоровий]]>. Ти ж пам"ятаєш, що струменевими картриджами треба регулярно користуватися, а при потраплянні вологи на текст, він розпливається. У мене на роботі штук 10 струменевих кольорових принтерів, нажаль всі виробники медичного обладнання зашивають в програмне забезпечення драйвер одного принтера і все, тому ми їх не можемо змінити, геморой ще той... Мало який картридж витримує повторну заправку (яку самому майже неможливо провести, треба кудись віддавати, а це від кількох днів до тижня), змінюється кольрова гама. Варіант з СБПЧ хороший, але це називається "собі гемору купив", всюду фарба, трубки, баночки з фарбою Постояв картридж пару тижнів, не факт що почне друкувати)
Думай) -------------------- ...Команданте Ярош! Красно-черные крылья.
Огненная ярость, зимняя герилья. Люто ветер вторит: страху-мараторий, Дозор несет высотно небесная сотня... |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,950 Регистрация: 07.07.2011 Из: Вінниця-Житомир Спасибо сказали: 156 раз(а) Авто: M5 чорненька Имя: Sergiy ![]() |
Підтримую рекомендацію Джедая
Epson T50 - то чудова робоча конячка. Що я на ньому тільки не друкував: від дитячих каракулів до фотографій А4 на фото-виставку. Правда для якісних фото треба поморочитись з калібруванням, але то вже деталі. Зараз випускають багато видів фотопаперу з гарною текстурою (апельсин, шкіра, діамант тощо), а ще всілякі модні: магніт, наклейка на тканину, холст (можна репродукції друкувати, покривши потім лаком). Варіант з СБПЧ хороший, але це називається "собі гемору купив", всюду фарба, трубки, баночки з фарбою Постояв картридж пару тижнів, не факт що почне друкувати) Чому це фарба буде всюди? Банки зараз клеять 2-стороннім скотчем до принтера і вони нікому не заважають. Трубки пустив собі поза-принтером і їх теж майже не видно. Перезаправка в мене займає 15-20 хв., я за півтора року морочився цим ділом 4 рази. Постійно друкувати потрібно - це факт. Тому я своїм школярам наказав не соромитись друкувати ![]() Щодо водостійкості - зараз це вже не ті чорнила, які були раніше (розтікалися, наче туш на заплаканих дівочих очах). Є досить водостійкі чорнила. Звичайно, при тривалому знаходженні у воді воно таки потече але то вже нетипова ситуація )) Думай) +100500Собі зараз думаю про Епсона формату А3 - дружина з дітьми займається, часто потрібно щось більше за А4. -------------------- ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 9th August 2025 - 10:06 |