![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Данный раздел предназначен для обсуждения изменения автомобильной аудио- и видеотехники.
Название темы должно описывать суть обсуждения, модель машины указывается при желании.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 616 Регистрация: 13.11.2012 Из: Ивано-Франковск Спасибо сказали: 27 раз(а) Авто: Mazda Xedos 9 2.5 KL була, Caddy Имя: Влад ![]() |
Хотілось би побачити що і як стойть на ваших кседосах 9. Планую шось собі придумати, варіантів багато, тому може хтось поділиться хорошою ідеєю.
Голова стойть Alpine cde 111. На той момент коли брав то коштувала 1500 грн, мені дуже подобається. До цього стояли всякі піонери бюджетні і тп, різницю відчув велику. Є ньюанси з флешками, але я змирився. Спереді хотів би поставити Focal Access 130 A1 SG або Focal Access 165 A1 SG. Незнаю які краще, точніше які краще сядуть у передні дверки. З твітерами шось треба буде думати... Хотів узнати чи підходить від Кседосів рестайлів оця біля дзеркала пластмаска, бо у них там є всередині місце під твітер, може хтось підкаже. Ззаду найбільша проблема, незнаю що ставити.. Або колонки коаксіали Focal Access 690 CA1 наприклад, або сабвуфер. Я так розумію що якщо сабвуфер то пропадають штатні місця під колонки, якось негарно получається... І сабвуфер треба кудись дівати, багажник впринципі великий, але... Є якась можливість поставити сабвуфер у штатні задні місця і як це буде грати ? Ну і підсилювач.. тоже непонятно. ЧИ брати 4-х канальний, чи фронт давати від магнітоли зразу, там вроді непоганий підсилювач свій, і коаксіали/сабвуфер через підсилювач 2-ох чи 1-но канальний. Розумію що саме краще буде звучати з сабвуфером, але от з місцем ніпанятно... Буду радий побачити ваші постановки і почути поради в мою сторону ![]() Сообщение отредактировал vladnadv - Feb 8 2013, 20:35 |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,199 Регистрация: 02.06.2011 Из: Черновцы Спасибо сказали: 194 раз(а) Авто: M3 MPS 2007, M6 2005-07, RX8 ST,HP2004-06 Имя: Сергей ![]() |
Буду радий побачити ваші постановки і почути поради в мою сторону ![]() Попробую дать совет. Судя по твоему посту, музыка тебе нравится и ты хотел бы ее иметь в своем Х9. По направлению вопросов очевидно что ты находишься на начальном этапе знакомства с автомобильным звуком. Специфика автозвука одинакова и стандартна для всех типов авто: хочешь хороший звук (не важно, какой у тебя авто , Х9 или любой другой) - тебе следует усвоить основополагающие приниципы как правильно распределять свои бюджетные средства при постройке системы. Думаю, что прочитав этот материал ты точно для себя определишься, как тебе быть с сабвуфером и с овалами в задней полке твоей машины. Очень полезно и доступно изложено тут ]]>http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=3531]]> Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 18th May 2025 - 01:02 |