![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Шановні одноклубники та гості форуму.
Повідомляю про те, що автопробіг присвячений збору коштів для лікування Сашка Жарова відбудеться 13.10.13р. в 13,00 Міста учасники: Київ, Львів, Одеса, Харків У Львові куратор я (хоча потрібна допомога з оргпитаннями) Кожному з Вас (львів'яни) я закидував в ПП інфу про автопробіг, однак більшість із Вас його проігнорували. Пишу тут і прошу про допомогу Що потрібно: 1. Вихід на ЗМІ (бажано в першу чергу ТВ) 2. Знайомі в ДАІ 3. Вирішити із маршрутом руху колони 4. Скласти попередній список учасників 5. Залучити до інформування інші авто-, мото-, байкерклуби Львова (хто де рареєстрований прохання створити там відповідні теми) 6. стартовий капітал для виготовлення реклами про автопробіг (сума не велика 200-300 грн.) 7. допомога в розсилці реклами поки що все, якщо виникнуть питання дзвоніть мені. Список учасників: 1. Я 2. -------------------- |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 5th August 2025 - 20:56 |