![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
В данном разделе обсуждаются личные путешествия в любые страны на любом виде транспорта - помощь в выборе гостиницы, оптимального маршрута и т.д.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 697 Регистрация: 30.03.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 99 раз(а) Авто: Mazda 626GE Имя: Андрій ![]() |
Планую цього року з'їздити в відпустку з сім'єю на машині (ще не знаю куди, але варіант Болгарія, Чорногорія, і т.д. або Ізраїль).
Але коли почав розпитувати - то думки та поради розділилися. Однак хотів все ж таки попитати "знаючих" про дани спосіб відпочинку. Що мене цікавить: 1. Які вимоги до машини (в мене М-626 GE) - чи пропустять її та територію Євросоюзу і т.д., - власник машини не я (ген.доручення) - страхівка і т.д. документація 2. Найбільш економний період (травень - дитина буде до 3 років, або кін. літа-поч.осені - дитина 3 роки) 3. Як краще робити візу (самому чи через ТА) 4. Як забронювати номер в готелі чи котеджі (перевага на б'юджетність) - знання англ. мови 0,001% 5. Куди краще поїхати для сімейного відпочинку (Ч+Ж+Д) - країна, курорт і т.д. 6. Покупки і Такс-фрі (що вигідніше, сам ніколи не стикався з ними) - схема та ньюанси Бюджет на відпустку 1000-1500 у.ё. (але краще 1000))) Може ще щось цікаве хтось розкаже що мені треба знати, а то так планую відпочивати перший раз. Пи.Си. хотілося б почути думку Гуччя )))) Сообщение отредактировал Андрій_Бо - Feb 4 2014, 12:41 -------------------- |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Cricetus cricetus Группа: Мазда-Гвардия Сообщений: 13,202 Регистрация: 24.11.2007 Из: Киев Спасибо сказали: 859 раз(а) Имя: Саня ![]() |
визу лучше самим открывать, недавно предки в Италию открывали визу за 15 минут по предварительной записи. Да, однозначно лучше самому. Главное подготовить ВСЕ документы, которые требует посольство, и тогда проблем с открытием возникнуть не должно. Саня, я потом наберу, щя просто работы дофыга, да и шеф злой бегает по каббинетам...... Твою машину явно что пролпустят, а моя то "старушка" (92 г.в.) да и ещё мне говорили про нормы выброся СО2 и т.п....... что могут быть проблемы. На сколько я знаю, для кратковременного пребывания это не принципиально, едь на чем хочешь, они техническое состояние и уровень СО2 не проверяют. Сообщение отредактировал Hammster - Feb 4 2014, 14:35 -------------------- |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 3rd August 2025 - 13:49 |