![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 6: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 270 Регистрация: 20.10.2014 Из: КИЇВ Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: m@$daY GE BLACK Имя: Саня ![]() |
ситуація така:
900 км тому рвануло ремінь грм... слава Богу, обійшлося заміною ременів, роликів, масла та фільтра. після заміни того всього - пару днів перевіряв рівень масла. все було ок (рівно по-центру між мітками). сьогодні вирішив перевірити знову рівень і помітив: на холодну - рівень масла 2-3мм від початку щупа!! (проїхав 10км і щуп взагалі без масла!!!) . А тепер така інфа: купував масло 4л (після заміни повернули каністру, в якій залишилося +- 1.1л) , хоча товариш сам перевіряв рівень і заливав до Цитата (рівно по-центру між мітками) . Отож, я залив те, що було в банці (1.1л) і рівень став такий, як на фото. Питання: скільки масла має заливатися в двигун ? (вроді 3.5 літра), тоді чому залили 2950 - 3літри, а на щупі все було добре? пс. диму з труби характерного нема, тільки тече з-під трамблера. ЛАМПОЧКА ТАКОЖ НЕ МИГАЄ! могло за 900 км з'їсти стільки масла?? та й на Вашу думку, якщо на холодну щуп має 2-3мм масла, то скільки всього наявно в двигуні? хочу в понеділок купити ще літру такого масла і покататися пару днів, перевіряючи рівень... сподіваюся, що ситуація зрозуміла. буду вдячний за відповідь. Сообщение отредактировал mister_X - Nov 23 2014, 00:18
Прикрепленные файлы
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,432 Регистрация: 20.08.2008 Из: чортків Спасибо сказали: 134 раз(а) Авто: Mazda626GD,Mazda 626 GW Имя: Сергій ![]() |
щось мені не віриться словам майстра...в мене теж 1.8 12 кл,переключаюсь десь в р-ні 2200-2400,до 3000 розкручувати це вже спортрежим якийсь получиться...
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 270 Регистрация: 20.10.2014 Из: КИЇВ Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: m@$daY GE BLACK Имя: Саня ![]() |
щось мені не віриться словам майстра...в мене теж 1.8 12 кл,переключаюсь десь в р-ні 2200-2400,до 3000 розкручувати це вже спортрежим якийсь получиться... от про що і мова... зараз проходжу так звану обкатку (правда він казав, що тільки кільця мають притертися), так от катаюся в р-ні 3000обертів. реально, щось непособі... майстер каже, коли низькі обороти і переключання на вищу передачу - йде нагрузка на двигун, і від того заганяються запчастини . |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 4th August 2025 - 17:40 |