![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 6: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 37 Регистрация: 12.12.2014 Из: Умань Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: мазда 626 GC 2.0D Имя: Олег ![]() |
Mazda 626; ребята подскажите пожалуйста. у меня мазда 626 2.0D 1986г. проблема вот в чем у машынки пошло масло м тосол. езжу 2 мес. прежний хазяин говорит што ей меняли головку. поставили новую проблемы прошли а у меня после 2000 опять тоже самое. одни говорят одно другие другое. конкретики нет. у нас в городе по мазде нету даже мастера нормального. все говорят незнаю.неделал.попробую. заранее спасибо
Сообщение отредактировал Одег - Dec 19 2014, 01:01 -------------------- Олег
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 37 Регистрация: 12.12.2014 Из: Умань Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: мазда 626 GC 2.0D Имя: Олег ![]() |
Тосол не уходит, масло идет в тосол. Говорят што первый признак когда тосол идет в масло это рыжая пробка горловины залива масла??? у меня черная, в масле.
Тогда смотри что ранее советовали! А МОЖЕТ БЫТЬ ШТО-ТО С БЛОКОМ??? -------------------- Олег
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Validating Сообщений: 2,622 Регистрация: 27.11.2008 Из: Н.Северский-Чернигов Спасибо сказали: 160 раз(а) Авто: Трость!!! 😉 Имя: Андрей ![]() |
Тосол не уходит, масло идет в тосол. Говорят што первый признак когда тосол идет в масло это рыжая пробка горловины залива масла??? у меня черная, в масле. Давай с начала! Если масло в тосол попадает то и тосол должен в масло идти! Это означает-эмульсия! Эмульсия есть? Если ее нету, может ни кто систему охлаждения не мыл после ремонта и теперь остатки выходят! Извини конечно но сейчас будет дорого менять антифриз, но и снимать охладитель стоит денег! Попробуй всеже систему охлаждения помыть и на воде проехать посмотреть появится пленка или нет! И уже копать дальше! -------------------- Милости просим!!!!!!!!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Давай с начала! Если масло в тосол попадает то и тосол должен в масло идти! Это означает-эмульсия! Эмульсия есть? Если ее нету, может ни кто систему охлаждения не мыл после ремонта и теперь остатки выходят! Извини конечно но сейчас будет дорого менять антифриз, но и снимать охладитель стоит денег! Попробуй всеже систему охлаждения помыть и на воде проехать посмотреть появится пленка или нет! И уже копать дальше! тосол в масло не идет это 100% систему я промывул уже раз 5, даже с моющим. на воде наездил где-то 300 км. на ночь сливал, утром новую. к вечеру обратно масо в радиаторе. тосол в масло не идет это 100% систему я промывул уже раз 5, даже с моющим. на воде наездил где-то 300 км. на ночь сливал, утром новую. к вечеру обратно масо в радиаторе. там не то што пленка. там масло!!! -------------------- Олег
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Validating Сообщений: 2,622 Регистрация: 27.11.2008 Из: Н.Северский-Чернигов Спасибо сказали: 160 раз(а) Авто: Трость!!! 😉 Имя: Андрей ![]() |
тосол в масло не идет это 100% систему я промывул уже раз 5, даже с моющим. на воде наездил где-то 300 км. на ночь сливал, утром новую. к вечеру обратно масо в радиаторе. там не то што пленка. там масло!!! Значит тогда снимай охладитель и проверяй его, главное чтобы не было трещины в блоке или голове! -------------------- Милости просим!!!!!!!!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Значит тогда снимай охладитель и проверяй его, главное чтобы не было трещины в блоке или голове! а головку надо планировать??7 -------------------- Олег
|
![]() |
|
![]()
|
|
а головку надо планировать??7 Это индивидуально, нужно проверять по плоскости и блок так же! -------------------- Милости просим!!!!!!!!
|
![]() |
|
![]()
|
|
Это индивидуально, нужно проверять по плоскости и блок так же! Это что, значит снимать двигатель?????? -------------------- Олег
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 270 Регистрация: 20.10.2014 Из: КИЇВ Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: m@$daY GE BLACK Имя: Саня ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
ні, знімають гбц, дивляться на її поверхню, а також на поверхню блока. при потребі шліфують гбц, міняють прокладку гбц. я зараз проходжу таке (шліфовка гбц +-350грн, прокладка гбц +- 270грн) а ти прокладку гбц замовляв через інернет??? як правильно називаеться маслоохолоджувач??? потрібно проклаки для нього. в інтернеті запитую а видае зовсім інше. -------------------- Олег
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 401 Регистрация: 16.07.2012 Из: Одесса Спасибо сказали: 17 раз(а) Авто: Mazda 626 GD 2.0d 1989 Имя: Жека ![]() |
а ти прокладку гбц замовляв через інернет??? як правильно називаеться маслоохолоджувач??? потрібно проклаки для нього. в інтернеті запитую а видае зовсім інше. Если прокладки из бумаги нужны, то можешь вырезать их сам из картона подходящей толщины, и при установке просто смазать самодельную тонким слоем герметика с обеих сторон. Так себе вырезал на крышку термостата. Пока тыщи две прошла все сухо. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 270 Регистрация: 20.10.2014 Из: КИЇВ Спасибо сказали: 2 раз(а) Авто: m@$daY GE BLACK Имя: Саня ![]() |
Олег, мій товариш займається якісними запчастинами.
я купую тільки в нього. можу дати номер телефону, думаю, що Ви зможете домовитися про доставку Новою Поштою |
![]() |
|
![]()
|
|
Олег, мій товариш займається якісними запчастинами. я купую тільки в нього. можу дати номер телефону, думаю, що Ви зможете домовитися про доставку Новою Поштою буду дуже вдячний!!!! буду дуже вдячний!!!! а ціна?????????? -------------------- Олег
|
![]() |
|
![]()
|
|
звати Лесик.
Скажіть, що Ви від Юри (mister_X) , то мій товариш з форуму Львівського Тюнінг Клубу (tuning.lviv.ua) 098 20 22 00 2 ціну чого Ви питаєте? ось те, що я в нього купував машинці на Миколая прокладка ГБЦ - 260.00 прокладка кришки клапанів - 70.00 прокладка піддону - 80.00 сальники клапанів - 240.00 поршневі кільця - 1150.00
Прикрепленные файлы
|
![]() |
|
![]()
|
|
звати Лесик. Скажіть, що Ви від Юри (mister_X) , то мій товариш з форуму Львівського Тюнінг Клубу (tuning.lviv.ua) 098 20 22 00 2 ціну чого Ви питаєте? ось те, що я в нього купував машинці на Миколая прокладка ГБЦ - 260.00 прокладка кришки клапанів - 70.00 прокладка піддону - 80.00 сальники клапанів - 240.00 поршневі кільця - 1150.00 дуже вдячний. завтра зателефоную. звати Лесик. Скажіть, що Ви від Юри (mister_X) , то мій товариш з форуму Львівського Тюнінг Клубу (tuning.lviv.ua) 098 20 22 00 2 ціну чого Ви питаєте? ось те, що я в нього купував машинці на Миколая прокладка ГБЦ - 260.00 прокладка кришки клапанів - 70.00 прокладка піддону - 80.00 сальники клапанів - 240.00 поршневі кільця - 1150.00 взявши цю маздуя щось не дуже задоволений. а ви як??? -------------------- Олег
|
![]() |
|
![]()
|
|
друже, НЕ ПАДАЙТЕ ДУХОМ)))
кажу чесно, я в червні купив ваз 2109 1991 року за 2600уо. Експортну. реально пригнану з Німеччини в 2001 році. Рідна фарба, заводський спойлер, люк, омивач передніх фар. Лялічка, покатався 4 місяці, вклав 600 уо (поміняв багато всього (але робив для себе на совість). сама ходовка вийшла під 200 уо , лобове оригінальне БОР (бо моє було потерте) і тд... проблем не було, АЛЕ ТО ВАЗ ... замахало. поміняв з своєю доплатою 400уо на мазду 1988 року . за два місяці вклав вже під 11 000грн (нове щеплення , доробляю двигун (ну то вже Я ПЕДАНТ, ЛЮБЛЮ МАШИНКУ ТРИМАТИ В ДОБРОМУ СТАНІ ...) , по мєлочах замахало трохи доробляти ха клоунами, які вбивали мазду. АЛЕ ДО ЧОГО ВЕДУ - Я РАДИЙ, ЩО ВЗЯВ ЇЇ. ХОЧ МАЗДИ ТИХ РОКІВ СТАРІ - ВОНИ РЕАЛЬНО ХОРОШІ... я писав на авторіа, що цікавить обмін на мазду початку 90х років. тому, так, трохи вибився по фінансах (5000грн позичив), АЛЕ Я ЗАДОВОЛЕНИЙ. до літа приведу в порядок і буду тішитися, ЧОГО І ВАМ ЩИРО БАЖАЮ! ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ, машина привикає до Вас, а Ви до неї. Просто треба подружитися. пс. Ось моя лялічка дев"яточка, чесно скучаю за нею, але назад не віддам мазду ![]() ![]() ![]()
Прикрепленные файлы
|
![]() |
|
![]()
|
|
друже, НЕ ПАДАЙТЕ ДУХОМ))) кажу чесно, я в червні купив ваз 2109 1991 року за 2600уо. Експортну. реально пригнану з Німеччини в 2001 році. Рідна фарба, заводський спойлер, люк, омивач передніх фар. Лялічка, покатався 4 місяці, вклав 600 уо (поміняв багато всього (але робив для себе на совість). сама ходовка вийшла під 200 уо , лобове оригінальне БОР (бо моє було потерте) і тд... проблем не було, АЛЕ ТО ВАЗ ... замахало. поміняв з своєю доплатою 400уо на мазду 1988 року . за два місяці вклав вже під 11 000грн (нове щеплення , доробляю двигун (ну то вже Я ПЕДАНТ, ЛЮБЛЮ МАШИНКУ ТРИМАТИ В ДОБРОМУ СТАНІ ...) , по мєлочах замахало трохи доробляти ха клоунами, які вбивали мазду. АЛЕ ДО ЧОГО ВЕДУ - Я РАДИЙ, ЩО ВЗЯВ ЇЇ. ХОЧ МАЗДИ ТИХ РОКІВ СТАРІ - ВОНИ РЕАЛЬНО ХОРОШІ... я писав на авторіа, що цікавить обмін на мазду початку 90х років. тому, так, трохи вибився по фінансах (5000грн позичив), АЛЕ Я ЗАДОВОЛЕНИЙ. до літа приведу в порядок і буду тішитися, ЧОГО І ВАМ ЩИРО БАЖАЮ! ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ, машина привикає до Вас, а Ви до неї. Просто треба подружитися. пс. Ось моя лялічка дев"яточка, чесно скучаю за нею, але назад не віддам мазду ![]() ![]() ![]() Привіт. То як довів до ума свою ляльку? В скільки в тебе вийшов двигун? Я знайшов причину тосол-масло. Хочу робити двигуна бо 7-8 л Д\П то мабуть забагато. -------------------- Олег
|
![]() |
|
![]()
|
|
Привіт. То як довів до ума свою ляльку? В скільки в тебе вийшов двигун? Я знайшов причину тосол-масло. Хочу робити двигуна бо 7-8 л Д\П то мабуть забагато. привіт. 3го січня забрав машинку в майстра. з того часу наїздив 2.5 тис км. в суботу поміняю масло, відрегулюю клапана, виставлю запалення. впринципі все ок, заводиться з-пів тика. трохи ковбасить обороти холостого ходу (треба дивитися до карба), Але їздити можна... тому, поки нема часу і лишнього бабла - катаюся так ... |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 4th August 2025 - 03:09 |