![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 6: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 23 Регистрация: 06.05.2015 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 2003 ![]() |
Добрий день,
Сьогодні їздив дивитись мазду 6, загалом машина мені подобається, але на жаль я трохи дотошний, тому приділяю увагу до всіх деталей. Машина наїздила в районі 134 000, не знаю наскільки правда, але людина з якою їздив дивитись казав шо по тому як їде то можна сказати шо чесно наїздила стільки, є наклейка про заміну фільтрів на 127 000, яка зроблена до року назад. Машина з Італії. Але як завжди не обійшлось без сюрпризів - в описі мужик писав шо машина 2004 року, хоча по паспорту виявилось 2003, але він каже шо почали їздити в 2004, в оголошенні була "мінімальна корозія", на ділі виявилось чуть не так. Нижче приведені фотки. Найбільше цікавить наскільки критична ржавчина на стаканах і найгірша корозія на арці, наскільки це критично? Скільки може коштувати поремонтувати ту арку? Мужик який був зі мною він в маздах не розбирається сильно, загалом просто багато їздив, і по ходовій і по мотору ми проїхались, каже шо їде добре і шо нарікань немає, чуть веде вправо, але там диски погані і протектори стерті по різному, тому може бути іза колес. Ще одне питання, я недавно брав на прокат мазду 6 2008, і на ній коли переключаєш передачі то потрібно мінімально рухати ричагом, буквально півсантиметра відводиш і переключаєш. На цій мазді 2003 року, треба набагато більший хід ричага, це так має бути? на всіх маздах дорестайлингових воно так? на жаль досвіду з іншими маздами цих років не маю тому порівняти важко. Буду дуже вдячний якшо прокоментуєте хоч якось, бо хотілось би знати думки власників. Ходова ![]() ![]() ![]() ліва задня арка: ![]() ![]() Ще по кузову декілька ржавчин: ![]() ![]() ![]() Ну і тріснута фара ![]() ![]() Сообщение отредактировал anderhil - May 6 2015, 11:54 |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 281 Регистрация: 10.12.2013 Из: Киев Спасибо сказали: 24 раз(а) Авто: Mazda 6 Имя: Виталий ![]() |
Я лично не верю что автомобиль 2004 года наездил 134 тыс км (может это мили?). А по поводу того что салон свежий, так ты бы сел в мою (2005 года) я бы тебе сказал что проег 50 тыс. то ты бы тоже поверил
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 23 Регистрация: 06.05.2015 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 2003 ![]() |
Я лично не верю что автомобиль 2004 года наездил 134 тыс км (может это мили?). А по поводу того что салон свежий, так ты бы сел в мою (2005 года) я бы тебе сказал что проег 50 тыс. то ты бы тоже поверил ![]() ну я не бачу причин не вірити, в мене в друга зараз є мазда 6 2008 року, вона за 2 роки виїжала 10 разів максимум, їм вона просто сильно не треба, але чому не продають - не знаю. Займаються бізнесом їздять на бусах, а мазда як іграшка. За 2 роки наїздила 3000 від сили, так шо чому такого не може бути? Наприклад машини в Ірландії і Англії - країни маленькі, люди багато не накатують, вони їздять в супермаркет за покупками і все і на роботу 10 хвилин, от так і використовують, далекі поїздки для них це 500 км, так шо всяке буває, відкидати ймовірність того шо таке можливо не треба, бо дійсно бувають такі випадки. Параноя це добре, але іноді треба включати здоровий глузд. |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 21st July 2025 - 01:09 |