Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Xedos 6: как заменить воздушный фильтр?
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !

Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!

> Нагло тече пальне, Допоможіть будь-ласка
BassOneB
сообщение Aug 18 2015, 16:49
Сообщение #1

Из: Львів

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Тече бензин, але дуже хитро тече, якось з над бензобака. Тече після 4 хв. після запуску двигуна. Що це може бути і як це можна своїми силами вилікувати. Я так розумію, що доведеться знімати бензобак (як? smile.gif). То зворотня подача пального протікає чи в мазді такого немає? Моя машинка - мазда кседос 9 АКПП, 2,5, 1994 р.в. І ще одне, тесть поліз під цю страждалицю і почав грішити на якийсь шланг справа (по-ходу) в районі бензобаку, бо він гумовий і сильно потрісканий (сам він вазовод smile.gif), взяв його і брутально перерізав канцелярським ножем (садист), і звідти полилось не пальне а коричнева рідина, орієнтовно трансмісійне масло, але я не впевнений. Питання - що він перерізав і чим мені це загрожує. Дуже Вам дякую за відповіді!
Go to the top of the page
Вставить ник BassOneB в ответ
+Quote Post

Start new topic
Ответов
pontif
сообщение Aug 18 2015, 17:35
Сообщение #2

Спасибо сказали: 10 раз(а)

Цитата(BassOneB @ Aug 18 2015, 17:49 ) *
Тече бензин, але дуже хитро тече, якось з над бензобака. Тече після 4 хв. після запуску двигуна. Що це може бути і як це можна своїми силами вилікувати. Я так розумію, що доведеться знімати бензобак (як? smile.gif). То зворотня подача пального протікає чи в мазді такого немає? Моя машинка - мазда кседос 9 АКПП, 2,5, 1994 р.в. І ще одне, тесть поліз під цю страждалицю і почав грішити на якийсь шланг справа (по-ходу) в районі бензобаку, бо він гумовий і сильно потрісканий (сам він вазовод smile.gif), взяв його і брутально перерізав канцелярським ножем (садист), і звідти полилось не пальне а коричнева рідина, орієнтовно трансмісійне масло, але я не впевнений. Питання - що він перерізав і чим мені це загрожує. Дуже Вам дякую за відповіді!

Если у Вас задние колеса поварачиваютс-то примите мои поздравления, это шланг на заднюю рулевую рейку, если же нет-то это у Вас забитый бензотроводСнимайте бак и читите все
Вставить ник pontif в ответ
+Quote Post
BassOneB
сообщение Aug 18 2015, 20:53
Сообщение #3

Из: Львів

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Цитата(pontif @ Aug 18 2015, 18:35 ) *
Если у Вас задние колеса поварачиваютс-то примите мои поздравления, это шланг на заднюю рулевую рейку, если же нет-то это у Вас забитый бензотроводСнимайте бак и читите все

Дуже дякую за відповідь. А підкажіть будь-ласка як взнати чи вони оті колеса повертаються, в інструкції скажано що колеса підрулюють тільки на великій швидкості і якщо якусь міфічну кнопку натиснути тоді на місці легше розвертатися...

Цитата(82_Udav @ Aug 18 2015, 21:41 ) *
BassOneB, В багажнике есть лючок через который, можно поменять топливный фильтр и оценить состояние топливных трубок .

]]>]]>

Дякую за відповідь! Завтра піду до гаражу і подивлюся, але в мене у багажнику стоїть бак на газ, підозрюю що якраз над тим лючком. Бак на газ від ГБО можна рухати, в смислі підіймати і опускати?
Вставить ник BassOneB в ответ
+Quote Post
82_Udav
сообщение Aug 18 2015, 21:30
Сообщение #4

Из: Киев

Спасибо сказали: 99 раз(а)

Цитата(BassOneB @ Aug 18 2015, 21:53 ) *
Дуже дякую за відповідь. А підкажіть будь-ласка як взнати чи вони оті колеса повертаються, в інструкції скажано що колеса підрулюють тільки на великій швидкості і якщо якусь міфічну кнопку натиснути тоді на місці легше розвертатися...

Дякую за відповідь! Завтра піду до гаражу і подивлюся, але в мене у багажнику стоїть бак на газ, підозрюю що якраз над тим лючком. Бак на газ від ГБО можна рухати, в смислі підіймати і опускати?

задняя подвеска подруливающая - речь о редких экземплярах, с системой 4WS.
визуально можешь оценить осмотрев заднюю рейку (из ямы) на предмет гидро-трубопроводов к самой рейке или на малом ходу при повороте руля в любую сторону.

балон ГБО не так легко передвинуть - он прикреплен***, но можно перекрыть клапан на балоне и отсоединив трубки вовсе вытащить с багажника.

--------------------
]]>]]>
Вставить ник 82_Udav в ответ
+Quote Post

Сообщений в этой теме

Reply to this topicStart new topic