Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 6: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !

Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!

> ДІСТАЛА!!! пічка, обороти і антифриз (((
mister_X
сообщение Feb 28 2016, 14:14
Сообщение #1

Из: КИЇВ

Спасибо сказали: 2 раз(а)

Мужики, мушу створити нову тему, бо в схожих відрізняються нюанси ...
Отож восени поміняв термостат, кришку радіатора, помпу Magneti mareli.
залили мені червоний антифриз HEPU !!! я не знав, що це біда (((
поїздив місяць, було все ОК.
потім рвануло один патрубок. поміняв, знову залив ту HEPU sad.gif

кароче всю зиму маю проблеми з охолодженням ...

вентилятор включається на температурі (по датчику) приблизно 60-65*С , при тому, що пічка дує теплим ТІЛЬКИ тоді, коли включений вентилятор. А ЩЕ холостий хід 1500об, мушу різко газнути до 3500об, тоді падає на 900об. І так практично на кожному світлофорі або при русі НАКАТОМ sad.gif
Розхід машини пісєц (((

А САМЕ ГОЛОВНЕ!!! за півтора місяці долив 1л антифризу, течії невидно... Тільки вікна ДУЖЕ ПОТІЮТЬ ((( і в машині смердить , вибачте, ГАМНОМ sad.gif ...

ЩО це, радіатор пічки потік?? масло не піднімається по щупу, бульок в бачку нема, пари , як при пробитій прокладці ГБЦ нема (міняли 25тис тому її)

буду вдячний за відповідь, бо вже не витримую .........................
Go to the top of the page
Вставить ник mister_X в ответ
+Quote Post

Start new topic
Ответов
iliaodes
сообщение Feb 28 2016, 15:03
Сообщение #2

Из: одесса

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Цитата(mister_X @ Feb 28 2016, 14:14 ) *
Мужики, мушу створити нову тему, бо в схожих відрізняються нюанси ...
Отож восени поміняв термостат, кришку радіатора, помпу Magneti mareli.
залили мені червоний антифриз HEPU !!! я не знав, що це біда (((
поїздив місяць, було все ОК.
потім рвануло один патрубок. поміняв, знову залив ту HEPU sad.gif

кароче всю зиму маю проблеми з охолодженням ...

вентилятор включається на температурі (по датчику) приблизно 60-65*С , при тому, що пічка дує теплим ТІЛЬКИ тоді, коли включений вентилятор. А ЩЕ холостий хід 1500об, мушу різко газнути до 3500об, тоді падає на 900об. І так практично на кожному світлофорі або при русі НАКАТОМ sad.gif
Розхід машини пісєц (((

А САМЕ ГОЛОВНЕ!!! за півтора місяці долив 1л антифризу, течії невидно... Тільки вікна ДУЖЕ ПОТІЮТЬ ((( і в машині смердить , вибачте, ГАМНОМ sad.gif ...

ЩО це, радіатор пічки потік?? масло не піднімається по щупу, бульок в бачку нема, пари , як при пробитій прокладці ГБЦ нема (міняли 25тис тому її)

буду вдячний за відповідь, бо вже не витримую .........................

какая машина?? Начнем по порядку. 1. Потеют окна и воняют - печка течет или вода попадает через вентиляцию в короб печки и там стоит с листьями. В любом случае снимать торпеду и чистить, также посмотрите где с улицы заходит воздуз (где дворники) не забито ли листьями. 2. Воздушная пробка в районе печки из-за нее и повышенные обороты так как именно антифризом регулируются подсос и хх. из-за воздушной пробки может и закипать. 3. Из-за пробитой прокладки тоже может быть увеличинное давление в охлаждении и будет рвать слабые патрубки. у меня так было по чутьчуть пропускало и рвало патрубки по одному и в итоге потом окончательно рвануло и пошел антифриз в цилиндры.
Вставить ник iliaodes в ответ
+Quote Post
mister_X
сообщение Feb 28 2016, 23:22
Сообщение #3

Из: КИЇВ

Спасибо сказали: 2 раз(а)

машина gd 1.8 карбюратор
літом був в карбюраторщика.
виставив запалення, холостий хід, і тд...
все було добре , накатав десь 5 тис після того.

перед тим, як завести - вкл запалення і на 2-3 секунди вижимаю повний газ.
раніше стрілка піднімалася до +- 1800обертів, а при прогріванні до 40* плавно опускалася до нормального холостого ходу.
зараз приходиться навіть підгазовувати пару раз, бо може заглохнути.

І НАВПАКИ!!! поки прогрівається - тримає десь 1200обертів, а потім ВИЛАЗИТЬ ДО 1500!!!

Я зафотошопив картинку, де видно, на якій температурі включаєтсья веньилятор . таке враження, ніби ДАТЧИК температури глючить і неправильно показує температуру (оскільки патрубки нормально нагріваються (спочтаку верхній, потім нижній) ...

заслонка РЕЦИРКУЛЯЦІЇ в ПРАВИЛЬНОМУ положенні, я знаю, що потіє, якщо переключена в інше положення !!!
Зчеплення взборі , прокладка ГБЦ - все мінялося десь 25тис тому (1.5 року).

пс. дири в днищі є, тому я знімав ковролін літом, поклав будівельну фольгу на низ, і клейонку. МОЖЕ ЦЕ ДАЛО ПАРНИКОВИЙ ЕФЕКТ!!!???
Прикрепленные файлы
Прикрепленный файл  IMG_20150118_170310_copy.jpg ( 1.52 мегабайт ) Кол-во скачиваний: 13

Вставить ник mister_X в ответ
+Quote Post

Сообщений в этой теме
- mister_X   ДІСТАЛА!!! пічка, обороти і антифриз (((   Feb 28 2016, 14:14
- - ekspert62   Рекомендации в этой ситуации можно дать такие: 1)...   Feb 28 2016, 15:02
- - iliaodes   Цитата(mister_X @ Feb 28 2016, 14:14 ) Му...   Feb 28 2016, 15:03
|- - mister_X   машина gd 1.8 карбюратор літом був в карбюраторщик...   Feb 28 2016, 23:22
|- - iliaodes   Потеет и воняет как я уже писал смотрите выше это ...   Feb 29 2016, 14:52
|- - mister_X   та я ТЕПЕР знаю, що має бути синій((( але залили...   Mar 1 2016, 19:34
- - ekspert62   Механизм ,,подсоса,, автоматический находится на с...   Mar 1 2016, 20:08
|- - mister_X   Коли я подзвонив до свого карбюраторщика з питання...   Mar 1 2016, 21:21
- - ekspert62   А что поделаешь, коль Ваш раритет в этом уставшем ...   Mar 1 2016, 22:14
- - iliaodes   Вы сейчас зря лезете в карбюратор и ищете обороты)...   Mar 1 2016, 23:02
|- - mister_X   бачу, що потрібно розбирати і знімати торпеду влас...   Mar 8 2016, 16:11
|- - инмано   Цитата(mister_X @ Mar 8 2016, 17:11 ) бач...   Mar 8 2016, 17:00
- - hondasr   блин, а я тоже залил красную Хепу 3тыс. назад, 1,8...   Mar 19 2016, 22:20
- - Koya   Сколько раз уже тема обсуждалась... нельзя заливат...   Mar 25 2016, 12:41
|- - mister_X   я не знав , що не можна заливати червоний ((( знім...   Mar 25 2016, 19:48
- - ortpp   Да ладно, видать такой у вас хепу. Сам езжу на кра...   Mar 28 2016, 06:11
- - hondasr   Цитата(ortpp @ Mar 28 2016, 06:11 ) Да ла...   Mar 31 2016, 16:11
- - mister_X   Не маю часу через ремонт вдома зняти радіатор пічк...   Apr 14 2016, 13:11

Closed TopicStart new topic