![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda СХ-5: как заменить воздушный фильтр?
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум ]]>Mazda Buy/Sale]]> !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 7 Регистрация: 13.04.2019 Из: Uzhgorod Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-5 ![]() |
Доброго вечора, придбали авто Mazda cx-5 2.2 diesel euro 6 ( з adblue). Після пробігу в 2 тис. км. засвітився чек... Після поїздки до диллера діагностували помилку по датчику твердих частин (датчик твердых частиц), скинути помилку не змогли, так як сказали що проблема з «електрической цепью», сказали ще покататись тиждень, якщо не пропаде, то прийти ще раз на діагностику. Помилка не пропадала, поїхали ми другий раз на діагностику, скинули помилку і сказали кататись-наблюдати. Не встигли ми доїхати до дому (50км) чек знову засвітився. Після 3-ї поїздки до диллера на діагностику, нам сказали що будуть міняти по гарантії цей датчик (датчик твёрдых частиц). Через півтора місяця!! (казали що 2-14 днів) його поміняли і зробили планове ТО (10тис.) (з чеком на приборці ми вже прокатались на тот момент 8тис. км за 4 місяця), не встигли ми доїхати до дому чек знову засвітився. І знову чергова діагностика... приїжаємо... збивають помилку, кажуть катайтесь-наблюдайте, не встигаємо доїхати до дому - «Бам» - чек світиться. Оп‘ять ми їдемо на діагностику... лишаємо машину на 3 дні по їхньому проханню (з їх слів вони робили якусь довгу процедуру діагностики, потрібно було щоб машина стояла 6 год. , потім стояла на холосих 3 години, потім якісь махінації з їздою...), забрали ми авто з пробігом більшим на 200км! (хороша діагностика на ходу видно була), чек не світився, нам віддали ключі і сказали «зустрінемось на плановому ТО» , ми з такою ж надією сідаємо у машину, їдемо до дому і ... не встигаємо доїхати, чек знову на приборці. Дзвонимо диллеру, нам кажуть що з нами зв‘яжуться... Ніхто не дзвонить. Дорогі форумчани, вибачте за такий довгий вступ (це просто крик душі), хочу тепер запитатись: Чи були у когось такі ж проблеми з даним авто як у нас? і що порадити робити, коли диллер не може вирішити дану проблему?
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 29 Регистрация: 20.08.2018 Из: Васильков Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-5 ![]() |
У меня 2018 года без мочевины, пробег почти 14 к уже, никаких траблов, тьху тьху, лей норм соляру и все.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 7 Регистрация: 13.04.2019 Из: Uzhgorod Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-5 ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 29 Регистрация: 20.08.2018 Из: Васильков Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-5 ![]() |
У знайомих теж автіки без adblue 2017-2018 року дорестайлові (6-ки і CX-5-ті) - всі без проблемні. Нам непофартило з цим euro6 ![]() У меня евро-6 именно рестайл, весна 2018 года, когда брал, манагер сказал, что с августа будет с мочевиной, как то мне это слово не понравилось и решил не ждать. |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 67 Регистрация: 03.01.2018 Из: Киев Спасибо сказали: 4 раз(а) Авто: Mazda cx5 ![]() |
У меня евро-6 именно рестайл, весна 2018 года, когда брал, манагер сказал, что с августа будет с мочевиной, как то мне это слово не понравилось и решил не ждать. Вы даже не представляете как вам повезло , потому как я уже 10 раз пожалел , что купил такую вот "проблему". Сегодня с утра опять вылез Check Engine , просто так вылез во время езды по городу. За неделю второй раз уже , но если первый сам по себе потух , то с этим надо уже ехать на СТО , а это 400 км в обе стороны . Думаю , что надо искать толкового юриста , для решения проблемы , потому как исправить они ни фига не смогут . Для тех кто ищет любую информацию по Mazda CX-5 2019 diesel с AdBlue , если вы не хотите от нового авто иметь сплошной геморрой , то даже не думайте о покупке. |
![]() |
|
![]()
|
|
Вы даже не представляете как вам повезло , потому как я уже 10 раз пожалел , что купил такую вот "проблему". Сегодня с утра опять вылез Check Engine , просто так вылез во время езды по городу. За неделю второй раз уже , но если первый сам по себе потух , то с этим надо уже ехать на СТО , а это 400 км в обе стороны . Думаю , что надо искать толкового юриста , для решения проблемы , потому как исправить они ни фига не смогут . Для тех кто ищет любую информацию по Mazda CX-5 2019 diesel с AdBlue , если вы не хотите от нового авто иметь сплошной геморрой , то даже не думайте о покупке. Свечение чека, как то отображается на езде, динамике, работе мотора? |
![]() |
|
![]()
|
|
Свечение чека, как то отображается на езде, динамике, работе мотора? Нам диллер казав, що їм прийшла офіційна відповідь з києва, шо цей чек ніяк не впливає на стан транспортного засобу... він ніби так натякав нам щоб ми їздили з ним (з цим чеком), але вибачте мене, купити нову машину в преміумі, щоб через 2 місяця почати їздити з чеком на приборці, це абсурд. |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 5th May 2025 - 21:17 |