![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda СХ-5: как заменить воздушный фильтр?
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум ]]>Mazda Buy/Sale]]> !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 7 Регистрация: 13.04.2019 Из: Uzhgorod Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-5 ![]() |
Доброго вечора, придбали авто Mazda cx-5 2.2 diesel euro 6 ( з adblue). Після пробігу в 2 тис. км. засвітився чек... Після поїздки до диллера діагностували помилку по датчику твердих частин (датчик твердых частиц), скинути помилку не змогли, так як сказали що проблема з «електрической цепью», сказали ще покататись тиждень, якщо не пропаде, то прийти ще раз на діагностику. Помилка не пропадала, поїхали ми другий раз на діагностику, скинули помилку і сказали кататись-наблюдати. Не встигли ми доїхати до дому (50км) чек знову засвітився. Після 3-ї поїздки до диллера на діагностику, нам сказали що будуть міняти по гарантії цей датчик (датчик твёрдых частиц). Через півтора місяця!! (казали що 2-14 днів) його поміняли і зробили планове ТО (10тис.) (з чеком на приборці ми вже прокатались на тот момент 8тис. км за 4 місяця), не встигли ми доїхати до дому чек знову засвітився. І знову чергова діагностика... приїжаємо... збивають помилку, кажуть катайтесь-наблюдайте, не встигаємо доїхати до дому - «Бам» - чек світиться. Оп‘ять ми їдемо на діагностику... лишаємо машину на 3 дні по їхньому проханню (з їх слів вони робили якусь довгу процедуру діагностики, потрібно було щоб машина стояла 6 год. , потім стояла на холосих 3 години, потім якісь махінації з їздою...), забрали ми авто з пробігом більшим на 200км! (хороша діагностика на ходу видно була), чек не світився, нам віддали ключі і сказали «зустрінемось на плановому ТО» , ми з такою ж надією сідаємо у машину, їдемо до дому і ... не встигаємо доїхати, чек знову на приборці. Дзвонимо диллеру, нам кажуть що з нами зв‘яжуться... Ніхто не дзвонить. Дорогі форумчани, вибачте за такий довгий вступ (це просто крик душі), хочу тепер запитатись: Чи були у когось такі ж проблеми з даним авто як у нас? і що порадити робити, коли диллер не може вирішити дану проблему?
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 67 Регистрация: 03.01.2018 Из: Киев Спасибо сказали: 4 раз(а) Авто: Mazda cx5 ![]() |
Завтра еду на сервис , будем смотреть , что за чек . Посмотрели со знакомым электриком пишет что ошибка P1640 . Но толком ни какой инфы по Мазде не нашел с этой ошибкой.
Как же меня это все за....ало ! |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 21 Регистрация: 14.01.2019 Из: Запорожье Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 2012 Имя: Алексей ![]() |
Посмотрели со знакомым электриком пишет что ошибка P1640. Вот, кажется, похоже на правду: ]]>http://p1640.engine-trouble-code.com/]]> P 1 6 4 0 OBD-II Diagnostic Powertrain (P) Trouble Code For Engine Fuel And Air Metering O2 Sensor Heater Circuit Malfunction Engine Shutoff Solenoid Malfunction Exhaust Gas Recirculation Sensor B Circuit High Is the fuel pump sometimes not priming when you turn the key to ON(II)? Start by measuring the fuel pressure and checking whether you have bright white-bluish spark at all four plugs. The mechanical timing is also something that you should check, as we mentioned above. По мазде не нашёл такого кода, но есть по isuzu: ]]>https://www.autocodes.com/p1640_isuzu.html]]> Может поможет... |
![]() |
|
![]() ![]()
|
|
Группа: Маздаклаббер Сообщений: 1,433 Регистрация: 15.04.2013 Из: Чернігів Спасибо сказали: 86 раз(а) Авто: Mazda 3, Mazda CX5 Имя: Андрій ![]() |
Цитата P1640 if your catalytic convertor fails completely, you eventually won't be able to keep the car running. Your gas mileage will also be terrible, so you should try and fix it as soon as you can. Unfortunately, the average replacement cost is around $2,000 and you can't do it yourself unless you're an experienced mechanic. Как мог в новой машине с 3к пробега уйти нейтрализатор? ![]() Euro6d дизель с adblue, который на 120 тыс. грн дороже аналогичной бензиновой ТОР комплектации еще та лотерея.. |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 21 Регистрация: 14.01.2019 Из: Запорожье Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 2012 Имя: Алексей ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 5th May 2025 - 20:55 |