![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda СХ-5: как заменить воздушный фильтр?
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум ]]>Mazda Buy/Sale]]> !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 2 Регистрация: 29.04.2018 Из: Kharkov Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: =-= ![]() |
Добрый день.Есть в планах пригнать из США CX-5 14-15 года.Движки там только 2.5 привод полный.Но есть вопрос! можно ли поставить туда гбо? какие косяки или проблемы могут быть с этим.Спасибо за ответы!
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 157 Регистрация: 20.12.2009 Спасибо сказали: 9 раз(а) Авто: Mazda 323F BJ -> AVEO -> Mazda CX-5 2012 Premium ![]() |
Нікому нічого не хочу доказувати. Висловлюю ВЛАСНУ думку!
Ну от не розумію і все! На машину 20$ вистачило, а на бензин не вистачає!? В чому економія!? Гроші на установку ГБО 1000$, гроші на подальше обслуговування, гроші на не передбачені ремонти ГБО, гроші та час на настройку(як зазвичай поки налаштується нормальна робота установки, щось не завжди йде по плану) В подальшому можливі проблеми з мотором (не для газу його японці розробляли) Свердлити дирки у цьому моторі(навіть у справжніх майстрів своєї справи) якось не правильно. На заправки потрібно їздити частіше, по газ + по бензин. Можна ще зрозуміти тих таких власників авто у яких мотори 3.0 або більші. Не такий вже великий розхід на Skyactiv, щоб туди газ тулити. Через скільки років, точніше кілометрів відіб'ється така "економія" це потрібно сідати за калькуляторі і довго рахувати. І чи відіб'ється вкладене взагалі? Як і кому її потім продати? Мадза з США, бита, з високотехнологічним мотором на який невідомо як встановлено ГБО для економії! Як її обслуговував "економічний" власник? Якщо буде стояти вибір між двома однаковими машинами але одна з них буде з ГБО, вибір стає очевидним! Я б таку собі не брав! P.S. була у мене в користуванні машина з ГБО, газ 4 покоління (головняк а не економія) P.S. хочеться економії, купуй ланос на газу, або на крайняк користуйся громадським транспортом. P.S. чому все зводиться до того що головне а авто розхід пального??? Придбав гарне авто, катайся, користуйся. Ні втулю ГБО буду самим розумним, буду економити. |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 7 Регистрация: 26.12.2019 Из: odessa Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-5 ![]() |
Нікому нічого не хочу доказувати. Висловлюю ВЛАСНУ думку! Ну от не розумію і все! На машину 20$ вистачило, а на бензин не вистачає!? В чому економія!? Гроші на установку ГБО 1000$, гроші на подальше обслуговування, гроші на не передбачені ремонти ГБО, гроші та час на настройку(як зазвичай поки налаштується нормальна робота установки, щось не завжди йде по плану) В подальшому можливі проблеми з мотором (не для газу його японці розробляли) Свердлити дирки у цьому моторі(навіть у справжніх майстрів своєї справи) якось не правильно. На заправки потрібно їздити частіше, по газ + по бензин. Можна ще зрозуміти тих таких власників авто у яких мотори 3.0 або більші. Не такий вже великий розхід на Skyactiv, щоб туди газ тулити. Через скільки років, точніше кілометрів відіб'ється така "економія" це потрібно сідати за калькуляторі і довго рахувати. І чи відіб'ється вкладене взагалі? Як і кому її потім продати? Мадза з США, бита, з високотехнологічним мотором на який невідомо як встановлено ГБО для економії! Як її обслуговував "економічний" власник? Якщо буде стояти вибір між двома однаковими машинами але одна з них буде з ГБО, вибір стає очевидним! Я б таку собі не брав! P.S. була у мене в користуванні машина з ГБО, газ 4 покоління (головняк а не економія) P.S. хочеться економії, купуй ланос на газу, або на крайняк користуйся громадським транспортом. P.S. чому все зводиться до того що головне а авто розхід пального??? Придбав гарне авто, катайся, користуйся. Ні втулю ГБО буду самим розумним, буду економити. поддерживаю на 150%. Это не тот какой-нибудь простой объемистый японец UZ** что б на него тулить ГБО. |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 5th May 2025 - 22:45 |