![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно содержать модель машины и объем двигателя, либо просто описание самого вопроса. К примеру:
Mazda6 2.3 : как увеличить мощность двигателя либо Что такое чиптюнинг?
Описание темы должно иметь отношение к тому параметру, который Вы хотите улучшить или детально изучить.
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 406 Регистрация: 01.06.2013 Из: Київ Спасибо сказали: 15 раз(а) Авто: Mazda CX-5 2.5 AWD Premium+ 2013 Stormy Blue Имя: Юрій ![]() |
Колеги, вітаю. 8 років не міг ніяк обрати і ось нарешті купив відеореєстратор. (70mai A800 + камера заднього виду + блок підключення).
Скільки має адекватно коштувати його підключення та де порадите це зробити у Києві на правому березі? Я подзвонив на автоінтернешнл на Почайні - мені сказали 2,8 тис грн і є шанс, що і більше. 3 години роботи. Але мені здається, що по факту там макс на пів години роботи, якщо знаєш що робити, і це має коштувати не більше тисячі. Віддавати за встановлення більше ніж увесь реєстратор якось не дуже хочеться. Чи поправте мене. Я спочатку сам хотів це зробити, але я буду дуже довго дивитися як розбирати салон + я погано розуміюся в електриці, щоб зрозуміти куди і як його правильно кріпити у блоці запобіжників. |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 406 Регистрация: 01.06.2013 Из: Київ Спасибо сказали: 15 раз(а) Авто: Mazda CX-5 2.5 AWD Premium+ 2013 Stormy Blue Имя: Юрій ![]() |
От якраз з інструкціями на диво було поганенько. Більшість випадків ставлять тільки передню та і то від прикурювача. Тому здебільшого опирався на кілька відео по обезшумленню, у електрика запитав до яких запобіжників підключатися щоб паркувальний режим працював, інше додумував на ходу.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 30th April 2025 - 12:54 |