Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

> Звільнення зі служби за станом здоров'я
Erratum
сообщение Nov 28 2023, 22:00
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Шукаю поради та досвід у звільненні зі служби за станом здоров'я. Як правильно скласти рапорт на звільнення, щоб максимально ефективно донести мою ситуацію? Чи є тут хто-небудь, хто вже пройшов через цей процес і може поділитися своїм досвідом? Дякую за будь-яку допомогу та поради!
Go to the top of the page
Вставить ник Erratum в ответ
+Quote Post

Start new topic
Ответов
kpun
сообщение Nov 28 2023, 22:38
Сообщение #2

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Всім привіт! Звільнення за станом здоров'я – серйозний крок, і важливо правильно підготуватися. Рекомендую складати ]]>рапорт на звільнення за станом здоров'я]]> з урахуванням всіх деталей, зазначте усі документи, які підтверджують ваші медичні проблеми. Якщо вам потрібна професійна допомога, команда юристів військово-правової компанії "Актум" може вам допомогти. Вони спеціалізуються на питаннях звільнення за станом здоров'я та можуть надати консультації та супровід у складанні рапорту. Не соромтеся ділитися своїм досвідом чи задавати додаткові питання. Ми тут, щоб підтримати один одного!
Go to the top of the page
Вставить ник kpun в ответ
+Quote Post

Сообщений в этой теме

Reply to this topicStart new topic