![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 90 Регистрация: 04.09.2024 Из: Kyiv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: BMW 740 ![]() |
Я нещодавно вирішив спробувати зробити коктейлі вдома і шукаю алкогольний лікер для початку. Я не дуже досвідчений в цьому, тому хотів би отримати пораду щодо того, який лікер вибрати для таких класичних коктейлів, як "Космополітен" чи "Маргарита". Чи є якісь універсальні лікери, які підходять для більшості коктейлів? Я чув, що існують лікери з різними смаками, і хотілося б розібратися, що саме вибрати для початківця, щоб не помилитися з вибором і не витратити багато грошей на щось, що потім не буду використовувати.
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 90 Регистрация: 04.09.2024 Из: Kyiv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: BMW 740 ![]() |
Це звучить цікаво, але ось ще яке питання: скільки лікеру потрібно додавати в коктейль, щоб не перебити смак основного алкоголю? Я знаю, що кількість інгредієнтів важлива для балансу смаку, але оскільки я не дуже досвідчений, не хочу переборщити з лікером і зробити коктейль занадто солодким або гірким. Можливо, ти зможеш поділитися кількістю лікеру для стандартних коктейлів, як "Маргарита", "Піна колада" чи "Космополітен", щоб я міг відразу розраховувати пропорції?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 92 Регистрация: 04.09.2024 Из: Slovyansk Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Renault Megane 3 ![]() |
Це звучить цікаво, але ось ще яке питання: скільки лікеру потрібно додавати в коктейль, щоб не перебити смак основного алкоголю? Я знаю, що кількість інгредієнтів важлива для балансу смаку, але оскільки я не дуже досвідчений, не хочу переборщити з лікером і зробити коктейль занадто солодким або гірким. Можливо, ти зможеш поділитися кількістю лікеру для стандартних коктейлів, як "Маргарита", "Піна колада" чи "Космополітен", щоб я міг відразу розраховувати пропорції? Кількість лікеру залежить від рецепту коктейлю, але зазвичай на одну порцію використовують близько 15-30 мл лікеру. Однак важливо пам'ятати, що коктейль має бути збалансованим, тому важливо не переборщити з лікером. Зазвичай лікер додається в коктейль для того, щоб підкреслити смакові нотки основного алкоголю, а не маскувати їх. .щоб знайти знайти різноманітні лікери для коктейлів, я б порадив звернути увагу на інтернет-магазин Alcomag. Там ти знайдеш великий вибір лікерів ]]>https://alcomag.ua/ua/likery-vermuty/liker/]]> які підходять для різних коктейлів, і можеш бути впевнений у якості товару. Це чудове місце для початківців, де можна знайти лікери для коктейлів за доступними цінами та зручними варіантами доставки. ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 6th July 2025 - 18:41 |