![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Данный раздел предназначен для обсуждения изменения автомобильной аудио- и видеотехники.
Название темы должно описывать суть обсуждения, модель машины указывается при желании.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]()
|
|
![]() талантливейший подлец(с) Группа: MAZDAвод Сообщений: 24,157 Регистрация: 26.06.2007 Из: Понаехаловск Спасибо сказали: 741 раз(а) Авто: Тропический ветер)) Имя: великолепнейший мерзавец(с) ![]() |
Хочу поделиться радостью - мне Halin переделал штатную голову в моей ласточке, в конце недели ставлю аппаратуру, думаю на общей маздовке смогу продемонстрировать результат
![]() ![]() ![]() -------------------- Люди, которым я не нравлюсь, должны принять одну простую вещь - цианид калия
Не верь, не бойся, не проси. Жизнь надо прожить так, чтобы в аду сказали: "Извините, у нас приличные люди!" Лучший аргумент против демократии - пятиминутная беседа со средним избирателем. У.Черчилль "If one day the speed kills me, don't cry because I was smiling" -P. Walker |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 62 Регистрация: 29.08.2007 Из: Львів Спасибо сказали: 3 раз(а) Авто: 8 ![]() |
Цитата Ростислав, а сколько стоит инсталляция такого уровня как описано в Вашей студии? Орієнтуватись треба на 1500 уо (апаратура + робота з її встановлення). А буде в результаті дорожче, чи дешевше - залежить від вибору апаратури та способу її встановлення. Звичайно, можна не робити фальш-панелей, інтегрованого в інтер`єр корпуса сабвуфера типу стелс, але я прихильник красивих інсталяцій, коли система тішить не лише вухо, але й око. Ну але це вже власнику, звісно, вирішувати. Мінімальним рівнем для прийнятної якості звуку вважаю наступну апаратуру: фронтальна акустика Helix Precision, Dego ST650; на підсилювачі можна, в принципі, трохи зекономити (якщо мати таке бажання), поставивши щось типу Helix DB FOUR, але не гірший, сабвуфер - ну, можна і дешевший, але все ж таки дуже радив би P10, як дуже підходящий для автомобільної установки, дуже в нього вже гарна АЧХ. Ну і ящика він хоче від 17 літрів, тобто, займе мінімум місця в багажнику. Звісно, якщо хочеться озвучити невелику площадку, вибір апаратури буде інший ![]() Шумоізоляція оптимального рівня на М3 порядка 550-600 уо. Це без економії на важливих місцях. Дешевше - не бажано. Дорожче - цілком можна, але подальше збільшення вартості буде призводити до зростання ефекту шумоізоляції в меншій мірі. А з Halin-ом договоритись без проблем, він дуже любить в свіжу апаратуру руки запхати. -------------------- |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 25th July 2025 - 11:26 |