![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 107 Регистрация: 22.03.2024 Из: Харків Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Де, власне, можна придбати жіночу вишиванку з коротким рукавом, щоб вона була якісна, з натуральної тканини та гарно виглядала як у повсякденному образі, так і для особливих подій? Цікавить варіант, який підійде на літній період, щоб не було спекотно, і при цьому щоб вишивка виглядала автентично, а не надто сучасно, як це часто буває.
|
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 49 Регистрация: 22.03.2024 Из: Київ Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Коли я шукала жіночу вишиванку з коротким рукавом, для мене було важливо, щоб вона поєднувала автентичність з практичністю. Не хотілося щось занадто «кричуще», а навпаки — стриманий дизайн і зручний фасон. Вишиванка, яку я врешті купила, приємно здивувала: тканина легка, дуже ніжна до тіла, а рукав ідеальної довжини — не надто короткий, але відкриває руки. Носила її вже не раз і на роботу, і на прогулянки.
Вишивка після кількох прань залишилася яскравою, нитки не розповзлися. Купувала жіночу вишиванку ]]>https://kram.kr.ua/zinki/]]> в Крамниці вишитого одягу тут хороший вибір і адекватні ціни. Мені підійшов розмір з першого разу, що рідкість. ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 12th May 2025 - 19:47 |