Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Данный раздел предназначен для обсуждения изменения автомобильной аудио- и видеотехники.
Название темы должно описывать суть обсуждения, модель машины указывается при желании.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
Aug 10 2008, 16:10
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 2 Регистрация: 10.08.2008 Из: Одесса Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: 626 |
Доброго дня всем! есть такая мысль -сделать небольшой офис на колесах. В наличии - нотбук и радиоклава с мышью. Нужен подвесной моник, не меньше 14-15 дюймов с VGA входом. Может, кто что посоветует? Облазил кучу сайтов, пока ничего не нашел
|
|
|
![]() |
Aug 11 2008, 22:08
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 62 Регистрация: 29.08.2007 Из: Львів Спасибо сказали: 3 раз(а) Авто: 8 |
Доброго дня всем! есть такая мысль -сделать небольшой офис на колесах. В наличии - нотбук и радиоклава с мышью. Нужен подвесной моник, не меньше 14-15 дюймов с VGA входом. Может, кто что посоветует? Облазил кучу сайтов, пока ничего не нашел Теж не можу зрозуміти змісту додаткового монітора при використанні ноута. Інша справа, якщо робити повністю автомобільний комп'ютер (carpc), щоб не тягати зі собою бук. А так... А carpc уже є, бігає декілька місяців, без глюків. Правда він заточений в основному під якісне аудіо, там профі звукова карточка і т.д. Але проц 2,4 ГГц, Гіг мізків, офіс літає ![]() ![]() ![]() В процесі ![]() Тепер про великі монітори. Автомобільні мені попадались 12" максимум. Фізична роздільча здатність 800х600. Тачскрін. Якщо не вражають 600-700 євро за таку цяцьку. За 10" доведеться викласти біля 500. Можна пробувати експериментувати з домашніми чи нотбучними моніторами, влітку проблем не буде, а при мінусовій температурі... В мене десь є фотка автомобільних підсилювачів після ночівлі машини на вулиці взимку. Корпус, плата покриті інієм. Але це автомобільна техніка і їй такі умови по барабану, а що зробить домашній монітор? Якось, коли я ще працював адміном в нацбанку, ми пробували включити клас комп'ютерів при нульовій температурі - два монітори попрощалися з життям. Хоча можна спробувати зробити герметичний корпус... Думати треба, коротше. -------------------- |
|
|
Aug 11 2008, 23:07
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 5,274 Регистрация: 24.06.2007 Спасибо сказали: 282 раз(а) |
Теж не можу зрозуміти змісту додаткового монітора при використанні ноута. Інша справа, якщо робити повністю автомобільний комп'ютер (carpc), щоб не тягати зі собою бук. А так... А carpc уже є, бігає декілька місяців, без глюків. Правда він заточений в основному під якісне аудіо, там профі звукова карточка і т.д. Але проц 2,4 ГГц, Гіг мізків, офіс літає Тепер про великі монітори. Автомобільні мені попадались 12" максимум. Фізична роздільча здатність 800х600. Тачскрін. Якщо не вражають 600-700 євро за таку цяцьку. За 10" доведеться викласти біля 500. Можна пробувати експериментувати з домашніми чи нотбучними моніторами, влітку проблем не буде, а при мінусовій температурі... В мене десь є фотка автомобільних підсилювачів після ночівлі машини на вулиці взимку. Корпус, плата покриті інієм. Але це автомобільна техніка і їй такі умови по барабану, а що зробить домашній монітор? Якось, коли я ще працював адміном в нацбанку, ми пробували включити клас комп'ютерів при нульовій температурі - два монітори попрощалися з життям. Хоча можна спробувати зробити герметичний корпус... Думати треба, коротше. Ну я 2 года назад в фирме работал,так мы продавали просто мониторы на 15". Они шли как для автобусов. |
|
|
Aug 12 2008, 13:29
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 62 Регистрация: 29.08.2007 Из: Львів Спасибо сказали: 3 раз(а) Авто: 8 |
Ну я 2 года назад в фирме работал,так мы продавали просто мониторы на 15". Они шли как для автобусов. За власні гроші кожен може експериментувати як хоче. Тюююю... на автобазаре их у нас валом... С видеовходами и с ДВД приводами. Разные и полностью автоматические (откр/закр) и без автоматики В партнерах посмотри, там есть СПД Горовой, он ими торгует... Звони, если что перешлю, если договоритесь ))) Кста, цены у него нормальные... Просто цікаво... Всі вони мають VGA-вхід (до комп'ютера як підключати?) і хоча би 800х600 фізичну резолюцію? -------------------- |
|
|
Aug 12 2008, 13:35
|
|
![]() МаздаОрг Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,238 Регистрация: 25.06.2007 Из: Николаев / Винница / Киев Спасибо сказали: 211 раз(а) Авто: BMW F15, Mazda CX5 Имя: Виталий :) |
|
|
|
alezalez подвесной монитор под потолок для ноута Aug 10 2008, 16:10
Влад Цитата(alezalez @ Aug 10 2008, 17:10 ) В ... Aug 11 2008, 09:55 
Рост Цитата(Vetal' @ Aug 12 2008, 13:35 ) ... Aug 12 2008, 17:21
Vetal' Тюююю... на автобазаре их у нас валом...
С видеовх... Aug 12 2008, 08:25
alezalez Спасибо всем, кто ответил на мой пост. Для чего ну... Aug 12 2008, 21:57 ![]() ![]() |
|
Текстовая версия | Сейчас: 17th November 2025 - 18:36 |