![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для свободного общения между посетителями форума по деловым вопросам, не касающимся основной тематики форума.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Флудить и оффтопить.
2. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
3. Использовать нецензурную лексику.
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 79 Регистрация: 25.07.2024 Из: киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
Привіт! Підкажіть, будь ласка, хто стикався з проблемою підсвітки в телевізорі LG? У мене модель 43UK6300, і останнім часом екран почав темніти з боків. Знайомий сказав, що це, ймовірно, проблема з LED підсвіткою. Думаю, замінити самостійно, але не впевнений, наскільки це складно. Чи є сенс братися за це без досвіду? І ще – де краще купити якісні світлодіодні планки? Хотілося б, щоб вони були сумісні саме з моєю моделлю. Буду вдячний за будь-які поради! |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 70 Регистрация: 09.08.2024 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
Так, це класичний симптом – нерівномірне затемнення часто пов’язане з підсвіткою. Якщо руки ростуть з правильного місця, можна зробити самому. Головне – обирати перевірені комплектуючі. Я купував світлодіодна підсвітка матриці ]]>https://mobile-shrek.com.ua/tv-ta-videotekh...py-dlia-matryts]]> – там великий вибір і нормальні ціни. Є під конкретні моделі LG. Установка не складна, але треба бути обережним, щоб не пошкодити матрицю.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 23rd July 2025 - 21:34 |