![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 99 Регистрация: 25.07.2024 Из: киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
Привіт усім! Хочу облаштувати подвір’я біля свого будинку і хочу використовувати бруківку. Які є поради щодо вибору кольору та форми плитки, щоб дизайн був сучасним та гармонійним з фасадом будинку? Мене цікавить, чи потрібно робити підготовку ґрунту особливо ретельно, щоб бруківка не просіла з часом. Також хвилює питання про догляд після укладання – як правильно чистити і чи потрібні якісь спеціальні засоби для захисту від погодних умов? Буду вдячний за практичні поради та приклади. |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 86 Регистрация: 09.08.2024 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
По-перше, при виборі бруківки враховуйте стиль вашого будинку: для класичного фасаду краще обрати нейтральні кольори, для сучасного – контрастні та графічні візерунки. Дуже важлива якісна підготовка ґрунту: зніміть верхній шар, додайте щебінь і пісок, ретельно утрамбуйте, тоді бруківка служитиме довго без просідання. Після укладання обов’язково засипте шви піском та ущільніть поверхню. Щодо догляду – періодично мийте бруківку водою та м’яким миючим засобом, уникайте агресивних хімікатів. Якщо плануєте ]]>купити бруківку]]>, раджу перевірені варіанти на сайті олх, там великий вибір форм та кольорів. Також можна додатково обробити поверхню спеціальним просоченням для захисту від вологи та бруду.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 36 Регистрация: 22.08.2024 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
Крім правильного вибору бруківки, важливо продумати загальну композицію подвір’я: доріжки, клумби, місця для відпочинку. Можна комбінувати різні типи плитки або додати декоративні елементи, щоб вигляд був більш цікавим.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 13th October 2025 - 10:34 |