![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ? Группа: Мазда-Гвардия Сообщений: 8,882 Регистрация: 22.06.2007 Из: Киев Спасибо сказали: 613 раз(а) Авто: ZOOM ZOOM, 300+++ hp ;) Имя: Юра ![]() |
Суддя продемонстрував дива віртуозного "відмазування" від хабара
Голова Львівського адміністративного апеляційного суду Ігор Зварич, якого звинувачують в одержанні хабара в особливо великому розмірі, спростовує, що кошти, вилучені правоохоронцями, були отримані незаконним шляхом. Про це він сказав, коментуючи вилучення понад 1 мільйона доларів та 2 мільйонів гривень у його кабінеті та вдома, повідомляє "Львів news". "Гроші вилучили в трьох мішках в мене в кабінеті і вдома", — сказав він. При цьому Зварич пояснив, що гроші в мішках з’явилися у нього в кабінеті через те, що "в червні суд переїжджав з одного приміщення в інше, і є такий звичай, коли поселяєшся в новий дім засіювати копійками". "Хто копійками, хто гривнями, хто доларами. В першому мішку були копійки, по одній гривні, по долару, по євро. Прошу не смійтесь, це справді так є. Слідчі теж сміялись, що голова суду бере хабарі копійками", — сказав він, додавши, що збирався передати цей мішок одну з церков як благодійну пожертву. Другу частину грошей — 6,4 тис. грн. і 9,6 тис. грн., за словами Зварича, вилучили з "барсетки" у приміщенні, яке прилягає до його кабінету. "Ці гроші здавали судді для ремонту приміщень суду на вул. Саксаганського. Так тільки перед тим, прийшов Василь Зиновійович (Углицький, заступник голови суду) і здав тисячу доларів — це його внесок на ремонт", — розповів суддя, додавши, що таким чином на ремонт було зібрано 100 тис. доларів. Пояснюючи походження решти грошей — 340 тис. грн. і 1 млн. доларів, які слідчі вилучили у Зварича вдома, він пояснив, що це його особисті заощадження та його дружини. "Де я їх заробив, моя особиста справа", — сказав він. Вилучений мільйон доларів США Зварич назвав залишком від суми, які йому позичив друг. "Я позичив 1,9 млн. доларів у свого колеги. Ці гроші не були сховані, вони лежали у відкритому місці. Ці гроші витрачалися протягом півтора року і в мене занотовано на які будівельні роботи вони йшли", — сказав суддя. Раніше Зварич розповідав, що 3 грудня близько 11.00 до його кабінету увірвалося 15 осіб в камуфляжі та мундирах і застосували до нього "фізичну силу та психологічний тиск". Він зазначив, що його близько восьми годин невідомі на чолі з начальником Першого відділу Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури Володимиром Жербицьким утримували у власному кабінеті, не допускаючи захисника та інших людей. "Мене не відпустили на неодноразові прохання навіть справити фізіологічні потреби, пропонували зробити це прямо в кабінеті", - сказав Зварич. За його словами, він у відчаї навіть робив спробу викинутися з вікна свого кабінету, який знаходиться на третьому поверсі, але йому перешкодили. Проти Зварича порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 368 - одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище. ]]>источник]]> Сообщение отредактировал Yury - Dec 9 2008, 18:57 -------------------- |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,714 Регистрация: 23.06.2007 Спасибо сказали: 212 раз(а) Авто: тс ![]() |
Надо же какой выдумщик
![]() Ему есть чем заняться сидя в тюрьме - фантастику или сказки детям писать! -------------------- |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 29th July 2025 - 23:24 |