Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
Сегодня, 14:18
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 698 Регистрация: 23.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
Доброго дня всім. Уже кілька місяців думаю про те, щоб замінити частину газону у своєму саду на штучне покриття, бо з натуральною травою постійно виникають проблеми: то вигоряє на сонці, то після дощів з’являються калюжі й бруд, а ще регулярне косіння займає надто багато часу. Хочу зробити акуратну зелену зону біля тераси та дитячого майданчика, щоб виглядало природно й було безпечно для дітей. Підкажіть, будь ласка, де я можу купити штучну траву для свого саду, щоб вона була якісна, довговічна та не втрачала колір? Цікавить також, на що звертати увагу при виборі та чи реально укласти її самостійно без залучення спеціалістів?
|
|
|
Haitaver Якщо розглядати штучне покриття для саду, то варто... Сегодня, 14:18
Donatello Дякую за розгорнуту відповідь, стало значно зрозум... Сегодня, 14:19
Haitaver Якщо вам важливо побачити зразки та отримати детал... Сегодня, 14:20 ![]() ![]() |
|
Текстовая версия | Сейчас: 27th February 2026 - 19:31 |