Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

В данном разделе обсуждаются личные путешествия в любые страны на любом виде транспорта - помощь в выборе гостиницы, оптимального маршрута и т.д.

> Лондон. Майские 2009., Кто-то хочет составить компанию?
Адвокат
сообщение Feb 25 2009, 18:21
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 82 раз(а)

Дамы и Господа!
Предлагаю Вашему вниманию великолепный вариант времяпрепровождения на майские праздники... Welcome.gif
Киев-Лондон-Киев (авиа)
Старт с 02.05 по 05.05 (как договоримся) на 4 дня.
Если вкратце, то расклад такой:
1) Билеты - через сайт wizzair.com, цены постоянно меняются. Друзья на той неделе слетали в общей сложности за 900 грн. на чел. в два конца. Надо ловить акцию.
2) Микроавтобус Easybus из Лутона в Лондон и обратно - 14 фунтов на чел.
3) Проездной почти на все виды транспорта в Лондоне (Oyster card) на неделю - 25 фунтов (single обойдется в 4 фунта за поездку).
4) Гостиница - можно рассчитывать на 40-50 фунтов в день за double room. Цены смотреть и бронировать на сайте Виззейр - проверено, дешевле, чем на прямую. В стоимость войдет завтрак (шведский стол).
5) Еда - ходить только по правильным местам. Не потому что кое-где плохо, просто получишь огроменное удовольствие от посещения пабов с 400-летней историей и своими традициями. Заходить можно смело в любой паб, рассчитывая выложить 6-9 фунтов за большущую порцию фиш-н-чипс, да и любых других блюд. Брать только одно блюдо, иначе потом не встанешь. Ну и пить пиво на каждом углу (пинта пива - около 1,5-2 фунтов).
6) Такси - очч дорого, разве что по приколу для разнообразия. Поездка 5-7 мин обойдется в примерно 7-10 фунтов.
7) Все attractions - довольно дорогие, около 10-15 фунтов за чел. Цены на Лондон Ай, например, около 16 фунтов. Но, есть и бесплатные музеи: музей Банка Англии, Бритиш Музей и т.д. (если останется время).
На данный момент 100% желающих ехать - я.
Так что friends.gif жду Ваших предложений... (пишите в личку, обсуждаем тут, можно на Маздовке в этот четверг)

--------------------
Может моя помощь Вам и не нужна, но кому-то я же нужен...
Go to the top of the page
Вставить ник Адвокат в ответ
+Quote Post

Start new topic
Ответов
Chebotaryov
сообщение Feb 26 2009, 15:16
Сообщение #2

Спасибо сказали: 39 раз(а)

Это я удачно зашел))) Родной город обсуждают)
Для тех, кто ни разу не был в Лондоне, интересным будет абсолютно все: от стояния с бокалом пива позле паба, т.к. курить можно на улице, до простой прогулки по хайд парк и наблюдения за сменой почетного караула у букингемского дворца...
Кому-то просто покурить - это уже для таких прожженых кокни как Бирч (Mind your step wink.gif )
Я там уже 3-й год и всегда нахожу в этом городе что-то новое и интересное.
Если соберетесь ехать и все будете в первый раз - с удовольствием покажу Лондон.
Вставить ник Chebotaryov в ответ
+Quote Post
Адвокат
сообщение Feb 26 2009, 18:11
Сообщение #3

Цитата(Chebotaryov @ Feb 26 2009, 15:16 ) *
Это я удачно зашел))) Родной город обсуждают)
Для тех, кто ни разу не был в Лондоне, интересным будет абсолютно все: от стояния с бокалом пива позле паба, т.к. курить можно на улице, до простой прогулки по хайд парк и наблюдения за сменой почетного караула у букингемского дворца...
Кому-то просто покурить - это уже для таких прожженых кокни как Бирч (Mind your step wink.gif )
Я там уже 3-й год и всегда нахожу в этом городе что-то новое и интересное.
Если соберетесь ехать и все будете в первый раз - с удовольствием покажу Лондон.

yahoo.gif
А как насчет помочь советом pleasantry.gif
Например, недорогой симпатичный отель, пару ссылок на прикольные пабы, официальное приглашение на худой конец biggrin.gif в смысле, чтоб визу без проблем дали...

--------------------
+Quote Post
Chebotaryov
сообщение Feb 26 2009, 20:51
Сообщение #4

Цитата(Lawyer_new @ Feb 26 2009, 18:11 ) *
yahoo.gif
А как насчет помочь советом pleasantry.gif
Например, недорогой симпатичный отель, пару ссылок на прикольные пабы, официальное приглашение на худой конец biggrin.gif в смысле, чтоб визу без проблем дали...

Для кого-то и Four Seasons не дорого))
Я живу постоянно Corus Hyde Park (метро Lancaster Gate). Стоиомость номера колеблется от 80 до 100 фунтов в сутки.
Пабы... Я завтра возвращаюсь в Лондон и отпишусь более точно по адресам пабов, хотя если люди в первый раз, то даже адрес не поможет)))) Проведу, в крайнем случае)
Приглашение не нужно.. Визу на 6 месяцев (минимальная туристическая) дадут без проблем при наличии соответствующих документов, а именно:
выкладываю информацию о том, как получить визу. Информация взята с официального сайта посольства Великобритании в Украине.

Як подати заяву на отримання візи?
Будь ласка, майте на увазі, що Посольство Великої Британії в Києві буде приймати лише заяви на отримання візи, що були заповнені в електронному варіанті на веб-сайті (www.visa4uk.fco.gov.uk). Візовий центр Великої Британії приймає анкети лише за вищезазначеним зразком. Ця поправка була прийнята з метою відповідності процедури прийняття документів в Україні загальноприйнятим стандартам прийому документів Посольствами Великої Британії по всьому світу.
Будь ласка, прийміть до уваги, що анкети, які було заповнено на веб-сайті (он-лайн) 40 днів або більше тому, не будуть прийматися до розгляду Візовим Центром.
Зауважте, будь ласка, що заявники на отримання візи повинні здавати відбитки пальців. Не потрібно здавати відбитки пальців:-
- дітям до 5 років;
- заявникам, які їдуть на Нормандські острови (Channel Islands) та острів Мен (Isle of Man);
- заявникам, що подають заяву на відвідування країн Співдружності та Заморських територій;
- заявникам, які мають сертифікат на право проживання у Великій Британії;
- заявникам, які є виключенням з правил імміграційного контролю (Розділ 5 Візових Правил www.ukvisas.gov.uk )

Спонсорам рекомендується надсилати свої документи безпосередньо заявникам на візи для подальшої подачі до Візового Центру. Такі документи, надіслані до Візового Відділу, не будуть додані до анкет. На жаль, у Візового Відділу немає достатньо ресурсів для підтвердження, отримання, реєстрації, архівації та внесення до бази даних для подальшого користування супровідних документів від спонсорів.

Процедура подання заяви на візу складається з двох кроків:
Крок 1 – Заповніть анкету на отримання візи та призначте дату подання документів
Заповніть візову анкету он-лайн за адресою www.visa4uk.fco.gov.uk англійською мовою. Кожний заявник повинен заповнити окрему анкету. Після цього Ви отримаєте довідковий номер на зразок GWF000000000.
Роздрукуйте заповнену анкету та поставте свій підпис.
Додайте до анкети одну фотокартку паспортного зразку. Вона повинна бути розміром 35 х 45 мм, 80% має займати обличчя, на світлому фоні, роздрукована на звичайному фотопапері, анфас, без сонцезахисних окулярів та головних уборів, виключенням є носіння убору з релігійних чи етнічних переконань (але обличчя має залишатися відкритим). Зверніть увагу на те, що ми можемо не прийняти фотокартки, що не відповідають цим вимогам.
Після того, як Ви заповните анкету, на Вашу адресу електронної пошти надійде список документів, які необхідно подати разом з анкетою.

Крок 2 – Призначте дату подання документів

Будь-ласка, зауважте, що всі заявники на візи до Великої Британії, яким необхідно надати біометричні дані, повинні призначити індивідуальні дати подання документів до Візового Центру.
Після того, як Ви заповните анкету, Вам запропонують призначити дату подання документів. Ви можете призначити дату подання документів відразу після заповнення анкети або зайти на веб-сайт пізніше і знайти свою анкету за довідковим номером. Ви можете роздрукувати анкету у будь-який зручний час.
Ви повинні вибрати тип заяви Enrolment-Settlement appointment, якщо Ви подаєте документи на візу у якості:
- нареченого / нареченої;
- майбутнього цивільного партнера;
- чоловіка / дружини;
- цивільного партнера;
- одностатевого цивільного партнера;
- матеріально залежної дитини або матеріально залежного родича
- члена сім’ї громадянина країни, що входить до Європейської Економічної Зони, з метою воз’єднання подружжя чи близьких родичів.
В інших випадках, наприклад: тимчасовий візит, ділова подорож, працевлаштування, а також відвідування члена сім’ї, який є громадянином країни, що входить до Європейської Економічної Зони, Ви повинні вибрати тип заяви Enrolment-Non-Settlement appointment.
- Ви можете призначити лише одну дату подання документів та спершу повинні заповнити та роздрукувати електронну анкету на візу.
- Кожен заявник має з’явитися для подання документів у Візовий центр особисто для того, щоб надати свої біометричні дані. Анкети, принесені представниками, не прийматимуться. Для більш детальної інформації щодо процедури надання біометричних даних, будь ласка, завітайте на сайт UKvisas website.

Подання документів

Прийдіть до Британського Візового центру в Києві у призначений Вами день та час (крок 2). Будь ласка, переконайтесь, що Ви прибули на зустріч не раніше, ніж за 15 хвилин до призначеного часу. Тоді Вас проведуть до зали очікування. Відвідувачам, що прибули занадто рано, охорона запропонує повернутися ближче до призначеного часу.
Будь ласка, принесіть:
- Ваш закордонний паспорт або проїзний документ;
Зверніть увагу, що Ваш паспорт/проїзний документ повинен бути у прийнятному стані. Якщо термін дії Вашого паспорта закінчується, рекомендовано отримати новий паспорт замість продовження терміну дії старого паспорта.
- роздруковану візову анкету з однією фотокарткою;
- оплату за візові послуги (готівкою у гривнях);
- будь-які документи, що стосуються Вашої заяви. Разом з анкетою потрібно подавати всі документи одразу, оскільки в більшості випадків рішення по справі може бути прийняте без необхідності персонального інтерв’ю. Приділіть особливу увагу переліку документів, необхідних при поданні заяви. У Британському Візовому центрі є фотокопіювальний апарат (послуги платні). Ми рекомендуємо, щоб копії необхідних документів були зроблені заздалегідь.
Пам’ятайте: Ви повинні заповнити анкету на візу в електронному варіанті до призначення дати подання документів. Будь ласка, зауважте, що ми не зможемо Вас прийняти, якщо Ви не призначили дати подання документів.

Хто може подати Вашу заяву?
Для подання документів Ви маєте особисто з’явитись до Візового центру. Друзі, родичі та представники не можуть подавати за Вас документи.

Скільки часу займе розгляд Вашої заяви на отримання візи?
Час розгляду заяви залежить від типу візи. Про це Вас повідомлять під час подачі заяви. У більшості випадків Ви отримаєте рішення через 3 дні. Цей термін може збільшитись, якщо Візовому офіцеру потрібна додаткова інформація для розгляду Вашої заяви. Будь ласка, зауважте, що під час отримання Візовим центром максимальної кількості документів, час розглядання Ваших документів може збільшитись.

Ми рекомендуємо подавати заяву за 8 тижнів до Вашої поїздки до Великої Британії. Також, у Ваших інтересах не сплачувати витрати за подорож доки не отримаєте візу.

Після того, як Ваша заява була розглянута, Ви можете забрати свої документи у Візовому центрі. Ваші документи може також забрати довірена Вами особа за пред'явленням підтверджуючих документів від заявника. Якщо Ви не хочете повертатись до Візового центру, Ви можете отримати свої документи кур'єрською доставкою, сплативши необхідну суму за послугу.

Де подавати заяву на отримання візи?
Британський Візовий центр
вул. Ірининська, 5/24, офіс 90, Київ 01034
(поблизу станції метро “Майдан Незалежності”)
Тел.: 8900 302 8900 (платний дзвінок, 6 грн. за хвилину)
Примітка: міжнародні дзвінки та дзвінки з мобільного оператора КиївСтар не підтримуються.
E-mail: info@ukvac-ua.com

Британський Візовий центр працює:
Прийом документів: 8:30–12:00, 13:00-15:30.
Видача паспортів: 16:00-17:00

Британський Візовий центр знаходиться на перехресті Ірининської вулиці та Михайлівського провулку у новому багатоповерховому будинку. Вхід з двору. Також Ви можете дістатися Візового центру з провулку Шевченка та Софіївської вулиці.

Як отримати паспорт з Візового центру?
У разі особистого одержання паспорта заявником у Візовому центрі, він має надати такі документи:
- Оригінал ксерокопії першої сторінки закордонного паспорта з чеком та печаткою Візового центру.
У разі одержання паспорта представником у Візовому центрі від імені заявника, він має надати такі документи:
- Оригінал ксерокопії першої сторінки закордонного паспорта з чеком та печаткою Візового центру.
- Лист-доручення, оформлений за зразком Візового центру.
- Ксерокопія внутрішнього паспорта представника.

У разі одержання паспорта представником у Візовому центрі від імені дитини віком до 16 років, він має надати такі документи:
- Оригінал ксерокопії сторінки закордонного паспорта з чеком та печаткою Візового центру.
- Лист-доручення від матері/батька дитини, оформлений за зразком Візового центру.
- Свідоцтво про народження дитини.
- Ксерокопія внутрішнього паспорта матері/батька.
- Ксерокопія внутрішнього паспорта представника

Заявники мають можливість обрати кур’єрську доставку паспорта та документів. Дана послуга здійснюється за додаткову плату.
+Quote Post
Адвокат
сообщение Feb 27 2009, 16:27
Сообщение #5

Цитата(Chebotaryov @ Feb 26 2009, 20:51 ) *
Для кого-то и Four Seasons не дорого))
Я живу постоянно Corus Hyde Park (метро Lancaster Gate). Стоиомость номера колеблется от 80 до 100 фунтов в сутки.
Пабы... Я завтра возвращаюсь в Лондон и отпишусь более точно по адресам пабов, хотя если люди в первый раз, то даже адрес не поможет)))) Проведу, в крайнем случае)
Приглашение не нужно.. Визу на 6 месяцев (минимальная туристическая) дадут без проблем при наличии соответствующих документов, а именно:
выкладываю информацию о том, как получить визу. Информация взята с официального сайта посольства Великобритании в Украине.

Спасибо за подробный ответ rtfm.gif biggrin.gif я думал, ты живешь в Лондоне на постоянной основе, получил гражданство и т.п. Что не говори, но с приглашением от семьи - резидента UK легче получить визу, а так можно и в отказники попасть (если как минимум у тебя не было шенгенских или UK виз)... Если я буду ехать в Лондон, то мне адреса действительно стоящих пабов помогут - я там 2 раза был и новая карта есть wink.gif а отели б не плохо - до 50 фунтов (желательно BB)

--------------------
+Quote Post
Chebotaryov
сообщение Mar 1 2009, 09:26
Сообщение #6

Цитата(Lawyer_new @ Feb 27 2009, 16:27 ) *
Спасибо за подробный ответ rtfm.gif biggrin.gif я думал, ты живешь в Лондоне на постоянной основе, получил гражданство и т.п. Что не говори, но с приглашением от семьи - резидента UK легче получить визу, а так можно и в отказники попасть (если как минимум у тебя не было шенгенских или UK виз)... Если я буду ехать в Лондон, то мне адреса действительно стоящих пабов помогут - я там 2 раза был и новая карта есть wink.gif а отели б не плохо - до 50 фунтов (желательно BB)

Пожалуйста)
Живу я тут почти на постоянной основе (до 20 дней в месяц) и отсутствие гражданства не мешает мне знать тонкости миграционного законодательства и работы посольства Ее Величества в Украине, т.к. сейчас сам подался на получение 5-ти летней рабочей визы.
Получить визу туристическую намного проще, чем с приглашением от семьи резидента, т.к. такая семья еще будет дополнительно проверяться местным МВД, а само получение визы может затянуться. Туристическая же выдается за 3 дня.
У меня много друзей, в т.ч. и девушки лет 20, получили британские визы в "чистые" паспорта без каких-то проблем. Мы компанией ездили на просмотр матча Манчестер Юнайтед и у нас на руках не было даже билетов на матч. Поэтому тут главное не наличие шенгенов и ранее выданных английских виз, а иметь нормальные перечень документов, который требует посольство. Без него никто визу не даст даже с приглашением. Ну только если за тебя не поручится МИД, ВРУ или РНБО.)))
Свою первую британскую визу, 6 лет назад, я получил имея в паспорте лишь парочку мультивиз Израиля и двухразовых Гонконга.
На счет пабов - адреса выложу попозже.
Отели до 50 фунтов - тут я не помощник. См. bookings.com, hotels.com

Удачи.

P.S. Ты же уже был в Англии, а вопросы задаешь такие, как будто вообще заграницей не был.

Сообщение отредактировал Chebotaryov - Mar 1 2009, 11:12
+Quote Post
Адвокат
сообщение Mar 3 2009, 16:41
Сообщение #7

Цитата(Chebotaryov @ Mar 1 2009, 09:26 ) *
Пожалуйста)
....

Удачи.

P.S. Ты же уже был в Англии, а вопросы задаешь такие, как будто вообще заграницей не был.

Еще раз спс.
В Англии последний раз был в 2001, как раз когда учился в University of Bradford (правда не долго sad.gif ), перед отъездом заехал в Лондон... Так, собственно, я за себя не особо переживаю, думаю мне визу без проблем дадут, я вопросы задаю для просвещения одноклубников, которые смотрят этот пост и, возможно, захотят присоединиться Welcome.gif

--------------------
+Quote Post

Сообщений в этой теме
- Lawyer_new   Лондон. Майские 2009.   Feb 25 2009, 18:21
- - Lawyer_new   Да... блин, только вчера повесил тему, как сегодня...   Feb 26 2009, 09:33
- - traxachev   Звонил Знакомой в Тур агенство .где то 420-у.е. на...   Feb 26 2009, 11:40
- - Fort knox   а я когда был там, меня, цуки, ещё не пускали ни в...   Feb 26 2009, 12:51
- - traxachev   еще как варианты предложили Вену и Париж!   Feb 26 2009, 12:53
|- - Lawyer_new   Цитата(traxachev @ Feb 26 2009, 12:53 ) е...   Feb 26 2009, 14:18
|- - SiD   Цитата(Lawyer_new @ Feb 26 2009, 14:18 ) ...   Feb 26 2009, 14:26
- - Zetka   Я не говорю что тут и там одинаково все. Но я не с...   Feb 26 2009, 15:00
|- - Cy4enok   Цитата(Zetka @ Feb 26 2009, 15:00 ) Я не ...   Feb 26 2009, 15:04
|- - Zetka   Цитата(Cy4enok @ Feb 26 2009, 15:04 ) тем...   Feb 26 2009, 15:09
- - Chebotaryov   Это я удачно зашел))) Родной город обсуждают) Для ...   Feb 26 2009, 15:16
|- - Lawyer_new   Цитата(Chebotaryov @ Feb 26 2009, 15:16 )...   Feb 26 2009, 18:11
|- - Chebotaryov   Цитата(Lawyer_new @ Feb 26 2009, 18:11 ) ...   Feb 26 2009, 20:51
|- - Lawyer_new   Цитата(Chebotaryov @ Feb 26 2009, 20:51 )...   Feb 27 2009, 16:27
|- - Chebotaryov   Цитата(Lawyer_new @ Feb 27 2009, 16:27 ) ...   Mar 1 2009, 09:26
|- - Lawyer_new   Цитата(Chebotaryov @ Mar 1 2009, 09:26 ) ...   Mar 3 2009, 16:41
|- - Miss   Цитата(Lawyer_new @ Mar 3 2009, 16:41 ) я...   Mar 4 2009, 10:33
|- - Lawyer_new   Цитата(Miss @ Mar 4 2009, 10:33 ) я хочу ...   Mar 4 2009, 12:57
- - Chebotaryov   Название и адреса пабов в Лондоне, которые я бы ре...   Mar 3 2009, 14:20
|- - VasKo   Цитата(Chebotaryov @ Mar 3 2009, 14:20 ) ...   Mar 3 2009, 16:14
- - Chebotaryov   For Alex Birch   Mar 5 2009, 15:22
- - Bit   Цитата(Alex Birch @ Mar 5 2009, 15:31 ) ...   Mar 5 2009, 15:39
|- - Chebotaryov   Цитата(Bit @ Mar 5 2009, 15:39 ) Ребята, ...   Mar 5 2009, 15:41
|- - Bit   Цитата(Chebotaryov @ Mar 5 2009, 15:41 ) ...   Mar 5 2009, 15:41
- - Chaotic   цена вопроса на человека ?   Mar 5 2009, 15:48
- - Chebotaryov   Цитата(Chaotic @ Mar 5 2009, 15:48 ) цена...   Mar 5 2009, 15:50
- - Lawyer_new   Цитата(Chaotic @ Mar 5 2009, 15:48 ) цена...   Mar 6 2009, 11:34

Reply to this topicStart new topic