Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Xedos 6: как заменить воздушный фильтр?
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !

Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!

> "Залипла" педаль сцепления, Робочий цилиндр, вилка или... мистика???
levada2002
сообщение Nov 1 2009, 08:15
Сообщение #1

Из: ивано-франковск

Спасибо сказали: 2 раз(а)

Вчора на ходу упала педаль щеплення, при візуальному огляді було виявлено, що з робочого циліндра капає рідина. До сьогодні грішив на нього, але проблема по моєму цим не обмежується. Вилка не повертається назад. Якшо я все правильно зрозумів, робочий циліндр працює таким чином, він при натисканні на педаль щеплення висовує шток і тисне на вилку, а при відпусканні педалі шток ховається назад в циліднр і вилка повертається в свої положення. Якшо все дійсно так працює, то в мене тобі проблема глибша. Вилка стала в крайнє праве положення і навіть при знятому робочому циліндрі стоїть там, але от диво, вона пружинить у зворотньому напрямку. Тобто коли силою її зміщую у напрямку до циліндра, вона назад вертається під дією якоїсь пружини?????
Нічого не розумію, або просто не хочу визнати, що попав на гроші. Допоможіть розібратись. Дякую
Go to the top of the page
Вставить ник levada2002 в ответ
+Quote Post

Start new topic
Ответов
sasa
сообщение Nov 1 2009, 13:44
Сообщение #2

Из: -

Спасибо сказали: 354 раз(а)

Нема за що))))) Якщо стане ясно, що є і інші проблеми зі щепленням (маю на увазі поломку пружин корзини і т.п.), і потрібна його заміна, то тут на форумі Барракуда пропонував нове, і за помірну ціну)))))) .
Go to the top of the page
Вставить ник sasa в ответ
+Quote Post

Сообщений в этой теме

Reply to this topicStart new topic