![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 3: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 46 Регистрация: 08.01.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda3 1,6АТ Имя: Роман ![]() |
Всім привіт.
Виникла цікава проблемка і ситуація зі встановленням повітряного фільтра в двигуні, може хтось стикався з цією ситуацією і підкаже вихід? Старий фільтр вже зносився і вирішив замінити, замовив в магазині і заплатив, доставили через пару днів. В результаті він інший виглядом чим теперішній, підсунули кота в мішку чи я просто не знаю як його нормально поставити. Проблема в тому, що новий фільтр ніби трошки вищий на обводку та й не сильно виглядом похожі, по формі він підходить на місце старого, але закрити його і защолкнути кришку не получається, він трошки вищий на обводку (де в старому є резинка). Щоб довго не розказувати добавлю картинки нового і старого, може в когось виникнуть якісь підказки? Знайомі радять ставити цей фільтр на розігрітий двигун і мол так він може під силою спресуватись, інші кажуть щоб надрізати... от думаю що робити? чи замовляти повністю інший фільтр чи "хімічити" над тим? Що порадите? P.S. з резинкою старий, суцільний новий який хочу поставити.
Прикрепленные файлы
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 3,365 Регистрация: 29.03.2010 Из: Днепропетровск Спасибо сказали: 628 раз(а) Авто: Mazda 323 BG 1.6i 1991 (1998-2012) ![]() |
.... Знайомі радять ставити цей фільтр на розігрітий двигун і мол так він може під силою спресуватись, інші кажуть щоб надрізати... от думаю що робити? чи замовляти повністю інший фільтр чи "хімічити" над тим? Що порадите?... Мабуть краще всеж придбати потрiбний фiльтр. Цiна повiтряного фiльтра досить не значна. Щоб "хiмiя" не вилiзла боком у виглядi непредбаченних витрат на промивку ДЗ або ремонт двигуна (якщо повiтря якимсь чином буде попадати в двигун поза фiльтром). -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 46 Регистрация: 08.01.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: mazda3 1,6АТ Имя: Роман ![]() |
Мабуть краще всеж придбати потрiбний фiльтр. Цiна повiтряного фiльтра досить не значна. Щоб "хiмiя" не вилiзла боком у виглядi непредбаченних витрат на промивку ДЗ або ремонт двигуна (якщо повiтря якимсь чином буде попадати в двигун поза фiльтром). дякую за пораду, візьму до уваги! |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 29th September 2025 - 02:50 |