![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Данный раздел предназначен для ваших отзывов, жалоб, пожеланий и предложений по работе дилера/СТО. В теме сообщения обязательно указать адрес станции, а также изложить основную суть. К примеру:
АИ на Пшеничной: Как я проходи ТО 10.000
Флуд и оффтоп запрещены!
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 169 Регистрация: 07.11.2010 Из: Івано-Франківськ Спасибо сказали: 19 раз(а) Авто: mazda 3 Имя: Микола ![]() |
Недавно пройшов 2 ТО 20 000 км. Обійшлось в 1527 грн.
По чеку: Фільтр масляний (N350) - 110.4 грн Шайба пробки підднона - 14.4 грн Масло DEXELIA ULTRA 5W40 - 403.2 грн Повітряний фільтр - 277.85 грн Фільтр салону - 341.15 грн Комплекс робіт ТО 20000 - 240 грн Інспекція огляд - 140 грн Сума 1527 Причому коли я приїхав мова йшла про іншу суму. я не дуже вкурсі був, бо ці всі процедури в мене були вперше Вкінці ще написали, що є зауваження до ходової і треба поміняти - опорні подушки (1374 грн), ліва і права стойки стабілізатора (1549 грн) і два ричаги сходження (1272) Машина нова, проїхала зовсім нічого. Здивований я звичайно нічого не міняв, бо і грошей при собі стільки не мав. Поїхав до знайомого на СТО, думав може в нього дешевше буде поміняти і плювати на офіційних диллерів! Приїхав, підняли на підйомник, оглянули - все в ідеалі і нічого міняти не треба - вирок іншого СТО. Для чого створюються офіційні СТО? щоб намахувати людей, обдирати і обманювати? ![]() -------------------- |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: Маздаклаббер Сообщений: 6,105 Регистрация: 30.03.2009 Из: Київ Спасибо сказали: 528 раз(а) Авто: Mazda 3 2.0 IPM Имя: Андрей ![]() |
У меня до 20тыс было заменено 3 аммортизатора. Все выглядели идеальными, 1 поменяли по показаниям вибростенда, 2 на слух. Так шо,я б не спешил с заключениями о непрофессионализме официалов.
-------------------- ...Команданте Ярош! Красно-черные крылья.
Огненная ярость, зимняя герилья. Люто ветер вторит: страху-мараторий, Дозор несет высотно небесная сотня... |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 2nd August 2025 - 16:32 |