![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для свободного обсуждения ежедневной автомобильной рутины посетителями форума - пробки, сплетни о ГАИшниках, новые машины и прочее. Крайне не рекомендуется отклоняться от общей концепции форума. Юмор просьба размещать в другом спецразделе.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 191 Регистрация: 22.06.2010 Из: Луцьк Спасибо сказали: 18 раз(а) Авто: - Имя: Сашка ![]() |
У Луцьку минулої п’ятниці, 4 лютого на вулиці Будівельників, неподалік Волинської обласної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки згорів автомобіль марки BMW
Автомобіль, за деякою інформацією, належав одному з керівників обласного управління по боротьбі з організованою злочинністю. Від очевидців пригоди до «ВН» потрапили фотознімки автомобіля. За словами мешканців вулиці, о 18:50 спочатку пролунав глухий вибух, схожий на розрив петарди. Це повторилося ще тричі. «До мене прибігла сусідка та перелякано розповіла, що біля нашого будинку пожежа. Я виглянула у вікно, а там, просто посеред вулиці, горить машина. Полум’я було спочатку невеликим, тому я навіть і не злякалася», - пригадує події того вечора одна з сусідок, що бачила пожежу. Люди відразу викликали пожежників. А тим часом машина розгорялася все більше і більше. Після чергових вибухів, полум’я стало таким великим, що «перекрило» вулицю. За словами очевидців, вогонь сягав майже 4 метри заввишки. Жителі сусідніх будинків почали хвилюватися за власні помешкання, адже газопроводи, електричні мережі знаходяться зовсім поруч з місцем пожежі. Після того, як пожежу загасили пожежники, прибула слідчо-оперативна група. Міліціонери розпитували людей, чи ті не бачили нічого підозрілого. На думку місцевих жителів, причина пожежі - «кримінальні розборки». Хоча вони сумніваються, що це може стати офіційною версією слідства. «Скоріш за все напишуть, що це самозапалювання», - сказав один з очевидців, який відмовився називати своє ім’я. Мешканці вулиці Будівельної занепокоєні тим, що власник автомобіля ставить своє авто під вікнами їхніх будинків. Вони бояться стати мимовільними жертвами чиїхось непорозумінь. «Треба, напевно, якісь кілочки повставляти, аби він не залишав свого авто біля наших будинків», - говорять сусіди власника автомобіля. Мешканці вулиці переконані, що автомобіль належить «міліцейському начальнику». ![]() ![]() З посиланням на неофіційні джерела газета повідомила, що авто належить батькові 32-річного заступника начальника управління по боротьбі з організованою злочинністю В’ячеслава Євтєнія. А син користувався іномаркою нібито за дорученням. Попередня вартість машини – 960 тисяч гривень, – пише газета. Нагадаємо, як писали «ВН» зі слів свідків, о 18:50 спочатку пролунав глухий вибух, схожий на розрив петарди. Це повторилося ще тричі. Мабудь перегнули прес-палку на комусь... Сообщение отредактировал Sandro-3 - Feb 8 2011, 10:41 |
![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,856 Регистрация: 06.05.2010 Из: Киев Спасибо сказали: 62 раз(а) Авто: Opel Zafira, Audi Q7 Имя: Николай ![]() |
пойду почитаю Айзека Азимова
-------------------- Opel Zafira Tourer 1,4 6AT 2012
Audi Q7 4,2 TDI 8-tiptronic Quattro 2012 |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() ... Группа: MAZDAвод Сообщений: 9,233 Регистрация: 11.02.2008 Спасибо сказали: 469 раз(а) Авто: ... Имя: ... ![]() |
-------------------- ...
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,856 Регистрация: 06.05.2010 Из: Киев Спасибо сказали: 62 раз(а) Авто: Opel Zafira, Audi Q7 Имя: Николай ![]() |
-------------------- Opel Zafira Tourer 1,4 6AT 2012
Audi Q7 4,2 TDI 8-tiptronic Quattro 2012 |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 27th July 2025 - 11:30 |