Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
Dec 24 2024, 02:17
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 146 Регистрация: 02.07.2023 Из: киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: таврия |
Можливо, хтось із вас може порадити хороші магазини для замовлення наборів для самозамісу сольових рідин? Я почав займатися самостійним виготовленням рідин для електронних сигарет, але маю труднощі з вибором надійних постачальників. Потрібен магазин, де можна знайти якісні інгредієнти та компоненти для приготування сольових рідин, зокрема пропіленгліколь, гліцерин та, звісно ж, сольові кислоти. Зазначте, будь ласка, на що варто звернути увагу при виборі наборів, чи є якісь бренди, які перевірені і підходять для довгострокового використання.
|
|
|
никсулинка Хороші магазини для замовлення наборів для самозамісу сольових рідин Dec 24 2024, 02:17
шоколадка Тема дуже актуальна, оскільки в інтернеті можна зн... Dec 24 2024, 02:18
cenoni Я б рекомендував шукати магазини, які працюють тіл... Dec 24 2024, 02:19
бурят Хочу поділитися власним досвідом у виборі магазину... Dec 24 2024, 02:21 ![]() ![]() |
|
Текстовая версия | Сейчас: 22nd December 2025 - 04:32 |