![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Здесь ведется обсуждение юридических вопросов, связанных как с покупкой, эксплуатацией и продажей автомобиля, так и с общением с нашими доблестными госорганами.
Название темы должно кратко описывать ее содержание.
Флуд и оффтоп запрещены!
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 82 Регистрация: 02.12.2010 Из: Чернівці Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 GD Имя: Любомир ![]() |
Привіт Всім.Потрібна порада.Стукнув я Вольво S60.Викликали ДАЇ,оформили протокол і так далі.Все нормально,але у мене не було страховки(не розказуйте,що треба було мати,сам знаю)У Вольво дві подряпинки на задньому бампері(він каже,що ще не працює парктронік).Одним словом:водій вольво хоче 6000грн.І ще одне-Вольво у кредиті,тому мабуть він має повне КАСКО.Порадьте,як бути далі!
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,305 Регистрация: 17.09.2009 Из: Киев Спасибо сказали: 255 раз(а) Авто: турбо-трактор Имя: Сергей ![]() |
договорится отремонтировать хорошо на неофициальной станции
-------------------- Всякие мысли упираются в слова
всякие слова упираются в стену Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 82 Регистрация: 02.12.2010 Из: Чернівці Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 626 GD Имя: Любомир ![]() |
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,944 Регистрация: 06.05.2009 Из: Кировоградские мы Спасибо сказали: 175 раз(а) Авто: Mazda 3 Имя: Андрей ![]() |
Дякую за пораду!Але водій Вольво хоче ремонтувати його у салоні Вольво у Києві(а там ремонт коштує 6000грн) мотивируй тем, что если бы у тебя была ГО - то ему заплатили б не по цене официальной СТО, а по рыночной. спроси за КАСКО - есть точно или нет. возможно он хочет делать машину на официале из-за гарантии, не знаю как на Вольво, но обычно ДТП - основание для снятия с гарантии, даже если машину ремонтировали на официале после этого. -------------------- Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 359 Регистрация: 21.04.2009 Из: Киев Спасибо сказали: 72 раз(а) Авто: Mazda CX-7 Имя: Эдуард ![]() |
Дякую за пораду!Але водій Вольво хоче ремонтувати його у салоні Вольво у Києві(а там ремонт коштує 6000грн) Сумно, але водій Вольво має всі можливості диктувати свою волю. І взагалі, не повинен і не буде з"ясовувати з Вами стосунки ні з приводу ціни, ні з приводу місця ремонту. Він мабуть навіть ваші дані не записав, так, як вони особисто йому не потрібі. Всі моменти ремонту він узгодить зі своєю страховою. А вже його страхова буде виставляти Вам рахунки на оплату. А ви їх або добровільно сплатите, або вашими стосунками зі страховою буде займатися суд. Водій Вольво до цього відношення мати вже не буде. Або просто вас трохи прошантажує сумою 6.000 грн. Це якщо в нього проблеми з виплатою кредиту. А потім погодиться взяти 5.000, з чим ви погодитесь. Так, як це краще, ніж мати розмову з його страховою. А до страхової він взагалі не звернеться))) Сообщение отредактировал GRIG - Mar 23 2011, 10:58 Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() ... Группа: MAZDAвод Сообщений: 9,233 Регистрация: 11.02.2008 Спасибо сказали: 469 раз(а) Авто: ... Имя: ... ![]() |
На рахунок КАСКО,він морозиться,але я бачив тех.паспорт-де написано КРЕДИТ! ну, он же может быть уже погашен. -------------------- ...
Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
Сумно, але водій Вольво має всі можливості диктувати свою волю. І взагалі, не повинен і не буде з"ясовувати з Вами стосунки ні з приводу ціни, ні з приводу місця ремонту. Він мабуть навіть ваші дані не записав, так, як вони особисто йому не потрібі. Всі моменти ремонту він узгодить зі своєю страховою. А вже його страхова буде виставляти Вам рахунки на оплату. А ви їх або добровільно сплатите, або вашими стосунками зі страховою буде займатися суд. Водій Вольво до цього відношення мати вже не буде. Страхова зацікавлена заплатити менше+йому треба довести,що парктонік перестав працювати саме після ДТП.Для нас обох цікавіше вирішити питання без цього всього.Водій Вольво надав мені рахунок з СТО Вольво,де про покраску бампера немає і слова.Написано:робота-3500грн+матеріал ![]() ну, он же может быть уже погашен. Як провірити? |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 359 Регистрация: 21.04.2009 Из: Киев Спасибо сказали: 72 раз(а) Авто: Mazda CX-7 Имя: Эдуард ![]() |
Страхова зацікавлена заплатити менше+йому треба довести,що парктонік перестав працювати саме після ДТП.Для нас обох цікавіше вирішити питання без цього всього.Водій Вольво надав мені рахунок з СТО Вольво,де про покраску бампера немає і слова.Написано:робота-3500грн+матеріал ![]() Як провірити? Лише на особистих відношеннях з СТО. Водій Вольво напевно також розуміє тяжкість виплати зі сторони страхової. Це головна біль, і може бути проблемою для нього. А Вашим козирем. Спілкуйтесь з вольвоістом. В нього три дні, щоб звернутися до страхової. І у вас також))) По тону розмови з ним буде зрозуміло, де він блефує, і що можна з цього отримати. Сообщение отредактировал GRIG - Mar 23 2011, 11:10 Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,305 Регистрация: 17.09.2009 Из: Киев Спасибо сказали: 255 раз(а) Авто: турбо-трактор Имя: Сергей ![]() |
Страхова зацікавлена заплатити менше+йому треба довести,що парктонік перестав працювати саме після ДТП.Для нас обох цікавіше вирішити питання без цього всього.Водій Вольво надав мені рахунок з СТО Вольво,де про покраску бампера немає і слова.Написано:робота-3500грн+матеріал ![]() Як провірити? зачем? он приехал на станцию и попросил посчитать все, чтобы "была как новая". и ему хорошо (платит или страховая, или Вы), и СТО хорошо (им без разницы кто платит) -------------------- Всякие мысли упираются в слова
всякие слова упираются в стену Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 2,738 Регистрация: 25.08.2007 Из: Kiev Спасибо сказали: 70 раз(а) Авто: SI Имя: Том Круз ![]() |
Привіт Всім.Потрібна порада.Стукнув я Вольво S60.Викликали ДАЇ,оформили протокол і так далі.Все нормально,але у мене не було страховки(не розказуйте,що треба було мати,сам знаю)У Вольво дві подряпинки на задньому бампері(він каже,що ще не працює парктронік).Одним словом:водій вольво хоче 6000грн.І ще одне-Вольво у кредиті,тому мабуть він має повне КАСКО.Порадьте,як бути далі! По закону (читай через суд) он с тебя сможет получить бабки только по незваисимой автотовароведческой экспертизе (с учетом износов и всего такого), а также если захочет то утрату товарной ценности (ему об этом не говори). сумма будет однозначно ниже виннера. и намного. объясни ему что по каско у него будет куда проще. а также предложи покрыть франшизу. но имей ввиду что его страховая придет к тебе с регрессом. но то будет не скоро. -------------------- Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
Лише на особистих відношеннях з СТО. Водій Вольво напевно також розуміє тяжкість виплати зі сторони страхової. Це головна біль, і може бути проблемою для нього. А Вашим козирем. Спілкуйтесь з вольвоістом. В нього три дні, щоб звернутися до страхової. І у вас також))) По тону розмови з ним буде зрозуміло, де він блефує, і що можна з цього отримати. Три дні пройшло!Можливо до страхової він звертався,я не знаю!У мене таке враження,що блефує він завжди!Думаю він погодиться на 3000грн,треба просто почекати. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() ... Группа: MAZDAвод Сообщений: 9,233 Регистрация: 11.02.2008 Спасибо сказали: 469 раз(а) Авто: ... Имя: ... ![]() |
Roshko, перевірити можно, але дуже важко. треба мати виходи до реєстру обтяжень рухомого та не рухомого майна в Міністерстві юстиції України.
але, якщо в тебе є знайомий натаріус, можеш звернутися до нього, кожний натаріус має доступ до такого реєстру. через ДАІ перевіряти не варто, якщо техпаспорт не змінювався (а в твоєму випадку-не змінювався), то вони не мають такої інформації. P.S. сходи до натаріуса, можливо за певну суму тобі і нададуть інфу... -------------------- ...
Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
По закону (читай через суд) он с тебя сможет получить бабки только по незваисимой автотовароведческой экспертизе (с учетом износов и всего такого), а также если захочет то утрату товарной ценности (ему об этом не говори). сумма будет однозначно ниже виннера. и намного. объясни ему что по каско у него будет куда проще. а также предложи покрыть франшизу. но имей ввиду что его страховая придет к тебе с регрессом. но то будет не скоро. Дзвонив-казав,що експертиза сьогодні,але офіційного листа я не отримував!Думаю,що експертиза покаже 2000-3000грн.Тоді я ці гроші заплачу+з нього розписка! НЕНАВИДЖУ-ВОЛЬВО ![]() Сообщение отредактировал Roshko - Mar 23 2011, 11:20 |
![]() |
|
![]()
|
|
Якщо три дні пройшли, а водій продовжує спілкування з тобою - значить до страховоі він не звернувся. І вже не має різниці, з якоі причини. Чи кредитної, чи неоплаченої страховки.
Ваші шанси тепер значно зросли. Можете тепер просто "морозитись". Через тиждень він сам погодиться на Вашу пропозицію! Так як будь яка судова перспектива - це шлях в нікуди. Особливо на сумі спору в 3000-6000 грн. Сообщение отредактировал GRIG - Mar 23 2011, 11:23 Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
Якщо три дні пройшли, а водій продовжує спілкування з тобою - значить до страховоі він не звернувся. І вже не має різниці, з якоі причини. Чи кредитної, чи неоплаченої страховки. Ваші шанси стали значно зросли. Можеш тепер просто "морозитись". Через тиждень він сам погодиться на Вашу пропозицію! Можливо-звернувся,і отримає бабки+візьме у мене пару гривень! ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Можливо-звернувся,і отримає бабки+візьме у мене пару гривень! ![]() Ні, це не можливо. Якщо ти йому даси гроші, то напевно лише проти розписки, зякої буде слідувати, що претензій більше немає. Коли до тебе надійде вимога зі страхової - то так розписка стане приводом для карноі справи стосовно шахрайства. Це факт, зрозумілий навіть шахраю. Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
ОК!Всім дякую!Зараз їду в пологовий буд. ввечері ще поспілкуємось!До речі -я став батьком.Хлопчик-3500гр,56см.УРА!
![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
Roshko, Ура! Вітаю!
-------------------- ...
Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
Вітаю! Так тримати, і отримаєш перемогу над Вольво також!
Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 8th August 2025 - 07:15 |