Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Які ноутбуки найкращі для програмування
nitala1
сообщение Sep 29 2024, 17:49
Сообщение #1

Из: Dnepr

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Хлопці, хто розуміється на ноутбуках, порадьте, який краще вибрати для програмування? Хочу купити собі новий ноут, але не можу визначитися, який підходить для роботи з кодом. Чув, що має бути потужний процесор і багато оперативки, але конкретних варіантів не знаю. Може хтось вже давно програмує і знає, який краще? Важливо, щоб був зручний, не грівся і тягнув важкі програми.
Go to the top of the page
Вставить ник nitala1 в ответ
+Quote Post
mitar01
сообщение Sep 29 2024, 17:50
Сообщение #2

Из: Kyiv

Я б радив звертати увагу на процесор та об'єм оперативної пам'яті. Якщо займаєшся важкими проєктами, наприклад, обробляєш великі дані або працюєш з віртуальними машинами, треба щонайменше 16 ГБ ОЗУ. А ось з екраном ситуація залежить від того, як багато часу ти плануєш проводити за ноутом.
Вставить ник mitar01 в ответ
+Quote Post
nitala1
Сообщение #3

Из: Dnepr

Так, про ОЗУ вже чув, дякую. А як щодо процесора? Хтось каже, що чотириядерний краще, хтось радить шестиядерний брати. Ще думав про графіку, але програмісти кажуть, що для коду вона не так важлива, якщо не робити складні візуалізації. У вас який ноут? І як часто у вас ноутбуки гріються, коли ви код пишете або компілюєте?
Вставить ник nitala1 в ответ
+Quote Post
rihile
Сообщение #4

Из: Slovyansk

Цитата(nitala1 @ Sep 29 2024, 18:50 ) *
Так, про ОЗУ вже чув, дякую. А як щодо процесора? Хтось каже, що чотириядерний краще, хтось радить шестиядерний брати. Ще думав про графіку, але програмісти кажуть, що для коду вона не так важлива, якщо не робити складні візуалізації. У вас який ноут? І як часто у вас ноутбуки гріються, коли ви код пишете або компілюєте?

Слухай, якщо хочеш дійсно класний ноутбук для програмування, то можу порадити заглянути в каталог ноутбуків Xiaomi ]]>https://mi.ua/ua/products/notebooks/]]> в інтернет магазині Mi Store. Там реально є з чого вибрати, плюс у них є потужні моделі з хорошими процесорами та великим об'ємом оперативки.

Що круто — це те, що в них ще й доставка по всій Україні є. Я сам брав у них і можу сказати, що ноутбуки збалансовані — не перегріваються і з комфортом тягнуть навіть важкі IDE та компілятори.

Вставить ник rihile в ответ
+Quote Post
Rentmin
сообщение Feb 5 2025, 21:08
Сообщение #5

Из: Киев

Класне питання, і я розумію твої сумніви! Для програмування дійсно важливо вибрати правильний ноутбук, щоб він не тільки швидко працював, а й був комфортним у використанні протягом тривалого часу.
Вставить ник Rentmin в ответ
+Quote Post
Drakon4ik
сообщение Feb 6 2025, 17:26
Сообщение #6

Могу вам также посоветовать этот интернет-магазин гаджетов и аксессуаров ]]>https://dm.kh.ua/]]> Я здесь заказывал новый блок питания и охлаждающую подставку для ноутбука. Цены здесь приемлемые и товары отличного качества. Думаю Вам, как активным пользователям ноутбуков этот магазин пригодится.
Вставить ник Drakon4ik в ответ
+Quote Post
Skansa
сообщение Feb 11 2025, 18:53
Сообщение #7

Цитата(Rentmin @ Feb 5 2025, 21:08 ) *
Класне питання, і я розумію твої сумніви! Для програмування дійсно важливо вибрати правильний ноутбук, щоб він не тільки швидко працював, а й був комфортним у використанні протягом тривалого часу.

Тут я з вами повністю згідна. Потрібно обирати техніку, яка буде ідеально підходити для роботи.
Вставить ник Skansa в ответ
+Quote Post
Marwik
сообщение Feb 11 2025, 21:10
Сообщение #8

Из: Kiev

Я думаю, що ви вже добре розумієте, ноутбук з якими параметрами вам потрібний. Тому просто пораджу, де можна купити ноутбуки ]]>https://aligator.com.ua/noutbuki-noutbuki-ta-pk/]]> , щоб зекономити час на пошук. На сайті Aligator ви знайдете широкий вибір моделей на будь-який смак та бюджет. Вони мають різні варіанти для роботи, навчання та розваг. Тож, якщо шукаєте ноутбук, варто заглянути туди.
Вставить ник Marwik в ответ
+Quote Post
Lanos
сообщение Feb 20 2025, 19:23
Сообщение #9

Я б собі також купив новий потужний ноут.
Вставить ник Lanos в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic