![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Xedos 6: как заменить воздушный фильтр?
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 42 Регистрация: 12.08.2009 Из: Тернопіль Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: MAZDA XEDOS 9 Имя: TARAS ![]() |
Всім прівєт.На радостях вирішив написати,поділитись класним настроєм.Два тижня парився,но проблему встановив і вирішив.Показалось мені шо в машинці я своїй нічого давно не робив,дай думаю тосол поміняю.Купив,старий злив,радіатор гарно продув,новий залив.Завів-красота.Моторчик чистенький ,все ремні, роліки поміняні,душа радується.Сів проїхався-самальот.Ранком на роботу,поки холодна нармал,як нагрілась повний звіздєц.Троїть мотор,сам собі підгазовує,дьоргається як ніби бензину нема(в баку на цей момент більша половина),думаю насос(мінявся 15 тис.тому).На діагностику ледве додьоргався.Ну думаю свічки треба поміняти,фіг помогло.Одна свічка трошки кінчиком була в маслі.Занявся питанням заміни прокладки клапанної кришки.там гемаройне дєло не кожен візьметься(знімати колєктор куча датчиків).Мазда сервіс зголосилась помогти,за 500 рубасів за роботу поміняли.Моя прокладка клапанної кришки,прокладка впусконого-випускного колєктора і мій герметік,їхні тількі руки.Проблема не зникає,тиждень пройшов.Мазда сервіс розводить руками.Навіть не мають чим поміряти компресію на V6.Шукаю канкрєтного елєктріка, міряєм компресію ,всі цилндри видають приблизно однакові числа,дроти високою напруги продзванюються всі.Показалось йому шо підсасує воздушний патрубок який їде від мотора до воздушного фільтра,фігня поміняєм.Поміняли проблема не зникла,колотить мою маздочку по повній.Ну думаю пападалово. Слідуючий етап чистка форсунків.Записався,дьоргаю туда.В машини здоровя взагалі нема,я їй газу а вона ніфіга не їде.На сервісі вияснилось шо вони таких форсунків не чистять і зроду не бачили.Ну думаю піпєц..В мужика на сервісі дроти якісь лежать на поличці.Да так спитав шо -фігові?.Да ні каже мужик,ковпачки на свічки пропускають.Його слова ми зразу перенисли мені під капот.І тут о чудо
![]() ![]() Спасибо сказали:
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,912 Регистрация: 12.06.2008 Из: - Спасибо сказали: 354 раз(а) Авто: - Имя: - ![]() |
Вернуся в Луцк, приедешь, порвём как тузик грелку. Описанная проблема с цифровым осциллографом (мотортестером) определяется за 10 минут ничо не разбирая даже)))))
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 42 Регистрация: 12.08.2009 Из: Тернопіль Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: MAZDA XEDOS 9 Имя: TARAS ![]() |
[quote name='sasa' date='Dec 9 2009, 09:53 ' post='633338']
Вернуся в Луцк, приедешь, порвём как тузик грелку. Описанная проблема с цифровым осциллографом (мотортестером) определяется за 10 минут ничо не разбирая даже))))) Не зрозуміле мені ваше повідомлення .Так і не зрозумів ви вказуєте мені на можливу проблему і її вирішення,або погрожуєте? ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Не Очень Добрый дЯдЯ. Bitte ein Bit Группа: Мазда-Гвардия Сообщений: 26,986 Регистрация: 22.06.2007 Из: Nendaz, CH. Київ, UA Спасибо сказали: 833 раз(а) Авто: "Жужик" TDI. Имя: Александр ![]() |
Не зрозуміле мені ваше повідомлення .Так і не зрозумів ви вказуєте мені на можливу проблему і її вирішення,або погрожуєте? ![]() Это было предложение помощи в отТрахивании ГореМастеров. А второе, это способ которым могли сразу определить Вашу поломку. -------------------- |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 1,912 Регистрация: 12.06.2008 Из: - Спасибо сказали: 354 раз(а) Авто: - Имя: - ![]() |
Не зрозуміле мені ваше повідомлення .Так і не зрозумів ви вказуєте мені на можливу проблему і її вирішення,або погрожуєте? Ой, спасибо за позитив ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
[quote name='sasa' date='Dec 9 2009, 13:38 ' post='633582']
Ой, спасибо за позитив ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Класно було чимось таким скористатись,2 дні поїздив,а тут знову шось не понятне, деколи знову починається стара історія,але не так часто як було до того.Я в шоці.а може не запарюватись і зразу всі провода високої напруги поміняти? |
![]() |
|
![]()
|
|
Я бы именно это и сделал бы в первую очередь. Если есть первые предпосылки, даже явная лажа. Старые провода втопку, иначе есть много шансов кончить катушку зажигания - а это уже очень дорого
|
![]() |
|
![]()
|
|
[quote name='sasa' date='Dec 9 2009, 14:05 ' post='633611']
Я бы именно это и сделал бы в первую очередь. Если есть первые предпосылки, даже явная лажа. Старые провода втопку, иначе есть много шансов кончить катушку зажигания - а это уже очень дорого Дякую за пораду.Ближніи часом так і зроблю.Зараз бажання кататись на маздочці немає ніякого,є бажання поставити в гараж і тількі навідувати до поки дроти не дістану. |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 23rd July 2025 - 21:27 |