Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Xedos 6: как заменить воздушный фильтр?
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !

Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!

Reply to this topicStart new topic
> мазда кседос 9, Двохтижнева головоломка
BOOMBASTIK
сообщение Dec 8 2009, 21:39
Сообщение #1

Из: Тернопіль

Спасибо сказали: 1 раз(а)

Всім прівєт.На радостях вирішив написати,поділитись класним настроєм.Два тижня парився,но проблему встановив і вирішив.Показалось мені шо в машинці я своїй нічого давно не робив,дай думаю тосол поміняю.Купив,старий злив,радіатор гарно продув,новий залив.Завів-красота.Моторчик чистенький ,все ремні, роліки поміняні,душа радується.Сів проїхався-самальот.Ранком на роботу,поки холодна нармал,як нагрілась повний звіздєц.Троїть мотор,сам собі підгазовує,дьоргається як ніби бензину нема(в баку на цей момент більша половина),думаю насос(мінявся 15 тис.тому).На діагностику ледве додьоргався.Ну думаю свічки треба поміняти,фіг помогло.Одна свічка трошки кінчиком була в маслі.Занявся питанням заміни прокладки клапанної кришки.там гемаройне дєло не кожен візьметься(знімати колєктор куча датчиків).Мазда сервіс зголосилась помогти,за 500 рубасів за роботу поміняли.Моя прокладка клапанної кришки,прокладка впусконого-випускного колєктора і мій герметік,їхні тількі руки.Проблема не зникає,тиждень пройшов.Мазда сервіс розводить руками.Навіть не мають чим поміряти компресію на V6.Шукаю канкрєтного елєктріка, міряєм компресію ,всі цилндри видають приблизно однакові числа,дроти високою напруги продзванюються всі.Показалось йому шо підсасує воздушний патрубок який їде від мотора до воздушного фільтра,фігня поміняєм.Поміняли проблема не зникла,колотить мою маздочку по повній.Ну думаю пападалово. Слідуючий етап чистка форсунків.Записався,дьоргаю туда.В машини здоровя взагалі нема,я їй газу а вона ніфіга не їде.На сервісі вияснилось шо вони таких форсунків не чистять і зроду не бачили.Ну думаю піпєц..В мужика на сервісі дроти якісь лежать на поличці.Да так спитав шо -фігові?.Да ні каже мужик,ковпачки на свічки пропускають.Його слова ми зразу перенисли мені під капот.І тут о чудо accordeon.gif на одному з моїх ковпачків маленька тріщина,яку видно коли тількі поставити ковпачок до світла.20 см ізолєнти рішили мій двох тижневий геморой(завтра їду за новим ковпаком).Поїхав я звідки щасливий а мужик зацілований. Як виникає якась проблема бажано самому все перевірити то що доступно по розуму і освіті а вже потім брати консультації в прєпєрцованих майстрів,вони зразу копають глубоко де капуста зеленіша.Всім удачі і класного настрою energy.gif

Спасибо сказали:
Go to the top of the page
Вставить ник BOOMBASTIK в ответ
+Quote Post
sasa
сообщение Dec 9 2009, 11:53
Сообщение #2

Из: -

Спасибо сказали: 354 раз(а)

Вернуся в Луцк, приедешь, порвём как тузик грелку. Описанная проблема с цифровым осциллографом (мотортестером) определяется за 10 минут ничо не разбирая даже)))))
Вставить ник sasa в ответ
+Quote Post
BOOMBASTIK
сообщение Dec 9 2009, 15:18
Сообщение #3

[quote name='sasa' date='Dec 9 2009, 09:53 ' post='633338']
Вернуся в Луцк, приедешь, порвём как тузик грелку. Описанная проблема с цифровым осциллографом (мотортестером) определяется за 10 минут ничо не разбирая даже)))))

Не зрозуміле мені ваше повідомлення .Так і не зрозумів ви вказуєте мені на можливу проблему і її вирішення,або погрожуєте? dirol.gif Можете точніше висловлюватись.
+Quote Post
Bit
сообщение Dec 9 2009, 15:23
Сообщение #4

Не Очень Добрый дЯдЯ. Bitte ein Bit

Из: Nendaz, CH. Київ, UA

Спасибо сказали: 833 раз(а)

Цитата(BOOMBASTIK @ Dec 9 2009, 15:18 ) *
Не зрозуміле мені ваше повідомлення .Так і не зрозумів ви вказуєте мені на можливу проблему і її вирішення,або погрожуєте? dirol.gif Можете точніше висловлюватись.

Это было предложение помощи в отТрахивании ГореМастеров.

А второе, это способ которым могли сразу определить Вашу поломку.

--------------------
Не пей "Warsteiner" в Украине - козлёночком станешь (с) старая народная сказка ...

"При мне работают люди, вопреки здравому смыслу"(с) Лёня Космос.

]]>]]>
Вставить ник Bit в ответ
+Quote Post
sasa
сообщение Dec 9 2009, 15:38
Сообщение #5

Цитата(BOOMBASTIK @ Dec 9 2009, 16:18 ) *
Не зрозуміле мені ваше повідомлення .Так і не зрозумів ви вказуєте мені на можливу проблему і її вирішення,або погрожуєте?

Ой, спасибо за позитив rofl.gif rofl.gif rofl.gif , я даже в таком контексте и не рассматривал свой пост. rofl.gif rofl.gif Я кажу, що такі складні головоломки вирішуються за допомогою приборів, які в мене є, за 10 -15 хвилин, а не за два тижні. Скоро я з цими цяцьками повернусь до Луцька працювати, якщо що - велком! D.gif
+Quote Post
BOOMBASTIK
сообщение Dec 9 2009, 16:02
Сообщение #6

[quote name='sasa' date='Dec 9 2009, 13:38 ' post='633582']
Ой, спасибо за позитив rofl.gif rofl.gif rofl.gif , я даже в таком контексте и не рассматривал свой пост. rofl.gif rofl.gif Я кажу, що такі складні головоломки вирішуються за допомогою приборів, які в мене є, за 10 -15 хвилин, а не за два тижні. Скоро я з цими цяцьками повернусь до Луцька працювати, якщо що - велком! D.gif

Класно було чимось таким скористатись,2 дні поїздив,а тут знову шось не понятне, деколи знову починається стара історія,але не так часто як було до того.Я в шоці.а може не запарюватись і зразу всі провода високої напруги поміняти?
+Quote Post
sasa
сообщение Dec 9 2009, 16:05
Сообщение #7

Я бы именно это и сделал бы в первую очередь. Если есть первые предпосылки, даже явная лажа. Старые провода втопку, иначе есть много шансов кончить катушку зажигания - а это уже очень дорого
+Quote Post
BOOMBASTIK
сообщение Dec 9 2009, 16:43
Сообщение #8

[quote name='sasa' date='Dec 9 2009, 14:05 ' post='633611']
Я бы именно это и сделал бы в первую очередь. Если есть первые предпосылки, даже явная лажа. Старые провода втопку, иначе есть много шансов кончить катушку зажигания - а это уже очень дорого

Дякую за пораду.Ближніи часом так і зроблю.Зараз бажання кататись на маздочці немає ніякого,є бажання поставити в гараж і тількі навідувати до поки дроти не дістану.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic