![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для свободного общения между посетителями форума по деловым вопросам, не касающимся основной тематики форума.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Флудить и оффтопить.
2. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
3. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 14 Регистрация: 07.04.2023 Из: Україна Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Вже певно з півроку у мене болить спина, причина болю невідома. Сподівався, що пройде саме, але чогось не проходить... Порадьте спеціаліста у Києві, якому довіряєте...
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 9 Регистрация: 09.04.2023 Из: Україна Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Я Вам зразу скажу, що треба й ти і робити знімок тої ділянки хребта, яка у вас болить Лікар скаже те саме, тому не витрачайте час і робіть обстеження зразу самостійно.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 11 Регистрация: 08.04.2023 Из: Земля Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Есть ![]() |
Вам правильно порадили - зробіть спочатку МРТ, і вже з результатами йдіть до лікаря, щоб як то кажуть двічі не вставати. Але можу порадити Вам гарного лікаря, який працює на совість, а саме ортопеда травматолога Олександра Олександровича Коваленка, ось тут знайдете його номер телефону для запису на прийом ]]>https://drkovalenko.com.ua/]]>
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 232 Регистрация: 24.02.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Чи змогли вилікувати спину? В мене така ж біда...
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 206 Регистрация: 03.03.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
А ви якось лікуєтесь чи просто терпите біль? Само воно не пройде. Я з дружиною їздив в Клініку Печерських, що в Трускавці, спеціально, щоб полікувати спину. Лікар робив маніпуляції із вправлення та лікувальний масаж ]]>https://pecherskykh-clinic.com.ua/massage-truskavec/]]> . Стало одразу легше, але ще хочу пройти раз курс пізніше.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 157 Регистрация: 07.07.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Але ж препарати якісь також потрібні?
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 157 Регистрация: 07.07.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Хоч би не починався остеопороз, бо це дуже небезпечне захворювання. Але все лікується в наш час, можете про методики та препарат почитати тут ]]>https://www.calcemin.com.ua/uk/osteoporoz/]]> . В такому випадку кальцій — просто незамінний елемент, який поверне кісткам міцність та не дасть хворобі жодного шансу.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 232 Регистрация: 24.02.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Я дуже цього боюсь...
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 224 Регистрация: 11.01.2024 Из: Kiev Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Боятися непотрібно, але не зважати на своє здоров'я також не варто. Прочитайте про ]]>остеопороз: симптоми, аналізи та лікування]]> . Ви дізнаєтесь як дізнатися про хворобу, які методи профілактики та лікування існують. Будете мати знання то зможете подбати про своє здоров'я.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 9th May 2025 - 17:38 |