![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 282 Регистрация: 25.01.2025 Из: kiev Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Планую замовити лімончелло для подарунка, але бачу дуже різні ціни онлайн. Деякі пропозиції підозріло дешеві, і я не впевнений, чи варто ризикувати. Як зрозуміти, що це чесна знижка, а не підробка або залежаний товар, який просто хочуть швидко продати?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 285 Регистрация: 25.01.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Я одного разу купив дешевий лімончелло, і виявилося, що залишався всього місяць до кінця терміну придатності. Для себе ще можна було взяти, але для подарунка не підійшло. Тепер завжди питаю, яка дата розливу і скільки залишилося до кінця терміну.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 282 Регистрация: 25.01.2025 Из: kiev Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
А в мене був випадок, коли замість заявленого італійського бренду прислали аналог, зроблений у зовсім іншій країні. На етикетці все було красиво, але смак відрізнявся. Тому тепер перевіряю код виробника та країну походження ще до оплати.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 285 Регистрация: 25.01.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
А в мене був випадок, коли замість заявленого італійського бренду прислали аналог, зроблений у зовсім іншій країні. На етикетці все було красиво, але смак відрізнявся. Тому тепер перевіряю код виробника та країну походження ще до оплати. Я взагалі дізнався про Маудау ]]>https://maudau.com.ua/category/likery-i-nal...ass=limonchello]]> випадково – друг у чаті скинув, що там є нормальний Лімончелло. Замовив, бо хотів зробити сюрприз дружині на річницю. І скажу чесно – очікування перевершили себе. Упаковка – як з дорогих винних магазинів, все охайно, пляшка без жодної подряпини. Кур’єр приїхав вчасно, подзвонив за 20 хвилин до приїзду, щоб я був удома. Дружина спробувала – каже, що смак точнісінько як в тій маленькій італійській кафешці, де ми колись були на відпочинку. Особисто для мене плюс, що не потрібно йти в магазин і шукати, де воно є, а просто замовив і забув про проблему. І ще – на сайті іноді бувають знижки, раджу підписатися на розсилку. ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 18th August 2025 - 08:45 |