Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Як обрати лімончело?
Hallo
сообщение Aug 15 2025, 12:11
Сообщение #1

Из: kiev

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Планую замовити лімончелло для подарунка, але бачу дуже різні ціни онлайн. Деякі пропозиції підозріло дешеві, і я не впевнений, чи варто ризикувати. Як зрозуміти, що це чесна знижка, а не підробка або залежаний товар, який просто хочуть швидко продати?
Go to the top of the page
Вставить ник Hallo в ответ
+Quote Post
Daniill
сообщение Aug 15 2025, 12:12
Сообщение #2

Из: Киев

Я одного разу купив дешевий лімончелло, і виявилося, що залишався всього місяць до кінця терміну придатності. Для себе ще можна було взяти, але для подарунка не підійшло. Тепер завжди питаю, яка дата розливу і скільки залишилося до кінця терміну.
Вставить ник Daniill в ответ
+Quote Post
Hallo
сообщение Aug 15 2025, 12:12
Сообщение #3

Из: kiev

А в мене був випадок, коли замість заявленого італійського бренду прислали аналог, зроблений у зовсім іншій країні. На етикетці все було красиво, але смак відрізнявся. Тому тепер перевіряю код виробника та країну походження ще до оплати.
Вставить ник Hallo в ответ
+Quote Post
Daniill
сообщение Aug 15 2025, 12:13
Сообщение #4

Из: Киев

Цитата(Hallo @ Aug 15 2025, 13:12 ) *
А в мене був випадок, коли замість заявленого італійського бренду прислали аналог, зроблений у зовсім іншій країні. На етикетці все було красиво, але смак відрізнявся. Тому тепер перевіряю код виробника та країну походження ще до оплати.

Я взагалі дізнався про Маудау ]]>https://maudau.com.ua/category/likery-i-nal...ass=limonchello]]> випадково – друг у чаті скинув, що там є нормальний Лімончелло. Замовив, бо хотів зробити сюрприз дружині на річницю. І скажу чесно – очікування перевершили себе. Упаковка – як з дорогих винних магазинів, все охайно, пляшка без жодної подряпини.
Кур’єр приїхав вчасно, подзвонив за 20 хвилин до приїзду, щоб я був удома. Дружина спробувала – каже, що смак точнісінько як в тій маленькій італійській кафешці, де ми колись були на відпочинку. Особисто для мене плюс, що не потрібно йти в магазин і шукати, де воно є, а просто замовив і забув про проблему. І ще – на сайті іноді бувають знижки, раджу підписатися на розсилку.
Вставить ник Daniill в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic