![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Название темы должно обязательно начинаться с полного имени модели авто и доносить до пользователя основную суть темы. К примеру:
Mazda 3: как заменить воздушный фильтр?.
Для создания тем о купле/продаже предназначен подфорум Mazda Buy/Sale !
Флуд и оффтоп запрещены!
За создание тем купли/продажи - сразу +20%!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 76 Регистрация: 22.05.2013 Из: Рівне Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
Отже, надумав поставити композитний/полікарбонатний захист картера так, як періодичне бряжчання металевого, та необхідність регулярно його рівняти вже добряче набридло. Крім того, місцями він вже починає іржавіти. Часом доводиться їздити "дорогами", де хоч-не-хоч пузом тернеш, як аккуратно і повільно не їхав би. Метал, крім того, що з"їдає безцінні міліметри і без того невеликого кліренсу, ще й носа до низу тягне своєю вагою, що відчувається при русі тими ж "дорогами" згори вниз.
Знайшов харківського виробника ТМ Police Shield (http://www.police-shield.com/cars/Mazda.php), але схоже сайт їхній не оновлювався з 2013 року, і в роздрібній мережі їхнього захисту я так і не знайшов. Можливо хтось з харків"ян знає чи є вони ще взагалі? У "братського народу" схоже проблем з композитним захистом немає, Гугл аж рябить російськими сайтами... Може хтось знає де в нас можна знайти? Дякую. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 823 Регистрация: 10.05.2010 Из: Львів Спасибо сказали: 80 раз(а) Авто: KIA Cee'd SW 1.6 crdi 6MT Имя: Віктор ![]() |
Отже, надумав поставити композитний/полікарбонатний захист картера так, як періодичне бряжчання металевого, та необхідність регулярно його рівняти вже добряче набридло. Крім того, місцями він вже починає іржавіти. Часом доводиться їздити "дорогами", де хоч-не-хоч пузом тернеш, як аккуратно і повільно не їхав би. Метал, крім того, що з"їдає безцінні міліметри і без того невеликого кліренсу, ще й носа до низу тягне своєю вагою, що відчувається при русі тими ж "дорогами" згори вниз. Знайшов харківського виробника ТМ Police Shield (http://www.police-shield.com/cars/Mazda.php), але схоже сайт їхній не оновлювався з 2013 року, і в роздрібній мережі їхнього захисту я так і не знайшов. Можливо хтось з харків"ян знає чи є вони ще взагалі? У "братського народу" схоже проблем з композитним захистом немає, Гугл аж рябить російськими сайтами... Може хтось знає де в нас можна знайти? Дякую. А ви впевнені що на Мазді 3 той захист конче необхідний? Там контструкція днища така, що при їзді напрямками впершу чергу зачіпаються підрамник або ричаги. Ну а якщо захист є то чіпає його, бо він не мілмітри з"їдає а цілих сантиметра 2. При цьому захист не захищає ні підрамник ні ричаги. А корпус коробки і картер двигуна там підняті настільки високо, що чіпанути їх можна пропоровши передній бампер. Ви хоть підніміть машину і подивіться де як там що висить. Є машини для яких це дісно необхідність, але у випадку Мазди 3 це просто розвід на бабки виробників і автосалонів, яким би тільки щось втулити. Я сам на тройці був зрізав наплив на асфальті, на плавник був схожий, підкинуло так що я зубами клацнув, наплив позбувся трьох сантиметрів висоти, а коли я доїхав до СТО і підняв машину то на передньому торці підрамника був зрізаний кусок асфальту, підрамнику хоть бы шо, хіба ржавчину здерло. Зараз у мене КІА, то там коробка з двигуном лежать впритик до пильника, а ще шланги інтелркулера, тобто якщо довбанутись в район плиьника то дійсно можна серйозно щось пошкодити, а на Мазді 3 від пильника до важливих вузлів выводок котів може вміститися, і ще місце для єнота залишиться )) |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 76 Регистрация: 22.05.2013 Из: Рівне Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Mazda 3 ![]() |
А ви впевнені що на Мазді 3 той захист конче необхідний? Там контструкція днища така, що при їзді напрямками впершу чергу зачіпаються підрамник або ричаги. Ну а якщо захист є то чіпає його, бо він не мілмітри з"їдає а цілих сантиметра 2. При цьому захист не захищає ні підрамник ні ричаги. А корпус коробки і картер двигуна там підняті настільки високо, що чіпанути їх можна пропоровши передній бампер. Ви хоть підніміть машину і подивіться де як там що висить. Є машини для яких це дісно необхідність, але у випадку Мазди 3 це просто розвід на бабки виробників і автосалонів, яким би тільки щось втулити. Я сам на тройці був зрізав наплив на асфальті, на плавник був схожий, підкинуло так що я зубами клацнув, наплив позбувся трьох сантиметрів висоти, а коли я доїхав до СТО і підняв машину то на передньому торці підрамника був зрізаний кусок асфальту, підрамнику хоть бы шо, хіба ржавчину здерло. Зараз у мене КІА, то там коробка з двигуном лежать впритик до пильника, а ще шланги інтелркулера, тобто якщо довбанутись в район плиьника то дійсно можна серйозно щось пошкодити, а на Мазді 3 від пильника до важливих вузлів выводок котів може вміститися, і ще місце для єнота залишиться )) Можливо Ви і праві, і там нічого до піддону не дістане, та мені було б спокійніше знати, що захист там таки є. Щось на зразок туалетного паперу - краще, коли він є і не знадобився, ніж знадобився, а його немає. |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 20th May 2025 - 23:38 |