![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для свободного общения между посетителями форума по деловым вопросам, не касающимся основной тематики форума.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Флудить и оффтопить.
2. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
3. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 157 Регистрация: 07.07.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Колеги, хтось може підказати надійну команду фахівців у Києві, що займаються бурінням свердловин. Важливо, щоб знайшли джерело постійне і була вода на ділянці. Зараз то напевно ще й не дешево коштує... страшно подумати.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 232 Регистрация: 24.02.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Колеги, хтось може підказати надійну команду фахівців у Києві, що займаються бурінням свердловин. Важливо, щоб знайшли джерело постійне і була вода на ділянці. Зараз то напевно ще й не дешево коштує... страшно подумати. І у нас така ж сама проблема. Я не знаю, що то робиться, але у багатьох вода пропадає. Я боюсь, щоб і у мене так не було... Треба добре думати, кому буріння довірити. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 180 Регистрация: 07.07.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
То вам треба в надійну компанію звернутись, адже в Київській області є місця, де води може не бути в окремих водоносних горизонтах. Я ]]>рекомендую BSV]]> , можете ознайомитись, які послуги вони пропонують. Мені свердловину на дачі бурили, місце обрали ідеально. Хлопці швидко працюють, свою роботу знають, мають якісне обладнання. Два дні у моєму випадку робота займала. Вода у свердловині є у достатній кількості і її не стало менше. Це мене, звичайно дуже тішить, адже у сусідів є проблеми. Вони в іншу фірму звертались, я не уточнював, вода практично пропала зовсім. А зараз от взяли контакти компанії, в яку звертався я й будуть замовляти тепер послугу у них.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 9 Регистрация: 09.04.2023 Из: Україна Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
А як справи з водою у найближчих сусідів по ділянці? Уточніть у них, на якій глибині є вода і чи постійно, без перебоїв вона у них є? Скоріше за все, аналогічна ситуація буде і у вас.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: Новичок Сообщений: 14 Регистрация: 07.04.2023 Из: Україна Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Так, ціни на послуги з ]]>буріння свердловин]]> дешевими не назвеш, але так і раніше було, та й нічого дивного - ви обладнання для тих робіт бачили? Я вже не кажу про те, що треба ще й спеціалістів гарних знайти. Можете звернутися зі своєю проблемою в компанію Віола-Аквасервіс, ми колись мали з ними справу. Зможете задати там усі свої питання і якщо Вас усе влаштує, то замовите послуги з буріння.
Сообщение отредактировал Batons - Apr 29 2023, 11:34 |
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 82 Регистрация: 24.11.2022 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 Имя: Rexik ![]() |
Отличный вариант.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 9th May 2025 - 20:11 |