Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Яку марку корму обрати для кота з чутливим шлунково-кишковим трактом?
Donatello
сообщение Jun 21 2023, 18:04
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Доброго дня! Маю кота з чутливим шлунково-кишковим трактом і шукаю підходящу марку корму для нього. Хочу забезпечити йому збалансоване харчування, але не знаю, яку марку обрати. Чи можете порадити якісні корми, які підходять для котів з такою проблемою? Буду вдячний за ваші рекомендації та досвід!
Go to the top of the page
Вставить ник Donatello в ответ
+Quote Post
Haitaver
сообщение Jun 21 2023, 18:05
Сообщение #2

Привіт! Я також мав справу з котом, у якого були проблеми з шлунково-кишковим трактом. Рекомендую звернути увагу на марку корму "Hill's Prescription Diet". Вони мають спеціальні лінійки корму, розроблені для котів з чутливим шлунково-кишковим трактом. Цей корм є рекомендацією ветеринарів і містить легкозасвоювані інгредієнти, які полегшують травлення.
Вставить ник Haitaver в ответ
+Quote Post
Donatello
сообщение Jun 21 2023, 18:06
Сообщение #3

Дякую за пораду! Hill's Prescription Diet звучить цікаво. Але де можна придбати цей корм? Може, ви знаєте, в яких магазинах чи на яких сайтах його можна знайти? Буду вдячний за те, що поділитесь інформацією про доступні місця для покупки.
Вставить ник Donatello в ответ
+Quote Post
Haitaver
сообщение Jun 21 2023, 18:09
Сообщение #4

Звичайно! Я рекомендую звернутися до інтернет-магазину MasterZoo. Там ви знайдете найбільший вибір кормів для котів ]]>https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/]]> включаючи Hill's Prescription Diet та інші ветеринарні лінійки. На сайті цього магазину ви знайдете широкий асортимент кормів, серед яких є варіанти для котів з чутливим шлунково-кишковим трактом. MasterZoo пропонує зручну доставку та гарантію якості продуктів. Тож, не вагайтеся, замовляйте на їхньому сайті, і ваш кіт отримає відповідний догляд та харчування, які йому потрібні.
Вставить ник Haitaver в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic