![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 143 Регистрация: 25.10.2023 Из: Днепр Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Хто підкаже, де зараз найкраще купувати науково-фантастичні книги? Хочу знайти щось свіже та цікаве, але й класику теж не проти перечитати. Бажано, щоб був зручний сайт, широкий вибір, адекватні ціни та доставка по Україні. Може, хтось знає якісь перевірені магазини чи платформу? Особливо цікавить література українською мовою, бо часто бачу, що вибір доволі обмежений, а хотілося б більше якісного перекладу
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 151 Регистрация: 22.03.2024 Из: Харків Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Я зазвичай замовляю через великий маркетплейс, там багато пропозицій, і можна порівнювати ціни від різних продавців. Щоправда, інколи буває так, що книги йдуть дуже довго, а ще бувало, що приходили пошкоджені. Але загалом вибір там величезний, і я завжди знаходив те, що шукав. Особливо зручно, коли можна почитати відгуки інших покупців або подивитися фото товару. Правда, для того щоб знайти книги українською, доводиться витрачати трохи більше часу, бо вони часто ховаються серед інших варіантів.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 292 Регистрация: 25.10.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Рекомендую невеликі незалежні книгарні. Нещодавно знайшов одну в інтернеті – у них була просто чудова підбірка наукової фантастики! Замовлення зробив легко, доставили швидко, а головне – книга в ідеальному стані. Дуже сподобалося, що вся література, яку вони пропонують, є перевіреною і не лише популярною, але й такою, яку складно знайти в інших місцях. Ціни трохи вищі, ніж на великих платформах, але якість сервісу того варта.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 105 Регистрация: 22.03.2024 Из: Київ Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Останній раз замовляв книги наукової фантастики ]]>https://readeat.com/catalog/naukova-fantastika]]> на сайті однієї книгарні, яка має назву Readeat. Це був надзвичайний досвід, адже їхній сайт дуже зручний і зрозумілий: можна легко знайти потрібну категорію, переглянути рекомендації, а також ознайомитися з коротким описом кожної книги. Особливо тішить, що у них великий вибір літератури саме українською мовою, і це не лише популярні автори, але й менш відомі, проте не менш захопливі твори.
Доставка була швидкою – вже за два дні книгу привезли прямо під двері, і упаковка була настільки якісною, що навіть поштовий кур’єр був вражений. До речі, ще й бонус отримав – невеличкий подарунок у вигляді закладки, що стало приємною несподіванкою. Планую замовляти у них ще, бо це реально одне з найкращих місць для поціновувачів фантастики. |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 126 Регистрация: 19.02.2019 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Мазда В6 ![]() |
Хочу знайти книжки англійською для малюків, щоб розвивати базові навички мови, як-от кольори, цифри, форми.
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 135 Регистрация: 14.11.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Мазда95 ![]() |
Я можу вам допомогти, теж з дітьми вивчаємо англійську. У магазині Britishbook є чудові варіанти книг для вивчення англійської мови для дітей ]]>https://www.britishbook.ua/catalog/dlya-detey/yazyk-english/]]> наприклад, серія "First 100 Words" або "Baby Touch and Feel". Це інтерактивні книги, де малюки вивчають кольори, цифри й форми через яскраві картинки. Купували такі для похресниці, дуже корисна річ!
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 7th August 2025 - 11:16 |